Ajándék út – utazási utalvány

Csodálatos érzés az ajándékozás örömre, hiszen rögtön két ember lehet tőle boldog. Egyszer mi, hogy valakinek egy olyan ajándékot adunk, melyre talán nem is számít tőlünk, és ugye mindenki tudja, hogy jobb adni, mint kapni, valamint boldogsággal tölti el azt, aki kapja tőlünk a lenyűgöző meglepetésünket. Ma már annyi mindent tudunk ajándékba adni, hogy lemondhatunk a tárgyiasult termékről és meglephetjük szeretteinket egy élménnyel, mely lehet, minden álmát felülmúlja. Most így az ünnepek közeledtével már karácsonyra is ajándékozhatjuk ezt, de akár születésnap, esküvő vagy évfordulóra is adhatjuk. Rengeteg olyan esemény van, melyre az ember szívesen adja és kapja is.

kép jó

És, hogy mire is gondolok? Ajándékozzunk ajándék utat a családunknak, a barátainknak és bárkinek, akinek örömet szeretnénk szerezni. Ugye mi sem egyszerűbb ennél?! Hogyan tehetjük meg? Akár személyesen az irodánkban vagy a honlapunkon keresztül megvásárolhatjuk az ajándékba szánt utalványt. Nem kell aggódni a sorban állás miatt, vagy a hatalmas magával rántó tömeggel, hiszen otthonról a jó meleg lakásunkban a számítógép előtt ülve a neten keresztül megvehetjük. Fizetni is rengeteg módon tudjuk, akár az irodánkban személyesen, banki utalással és akár még számlára történő fizetéssel is. Amint a pénz beér hozzánk, mi már állítjuk is ki az utalványt, melyet vagy elpostázunk Önnek kérésre vagy itt az irodánkban személyesen is át tudja venni.

Az utalvány kinézetét tekintve rengeteg módon meg tudjuk csinálni. Akár annak a desztinációnak a képét vagy nevezetességét tesszük rá, ahová fizeti az utat vagy éppen annak az eseménynek, amire ajándékozza. Ha tudjuk, hogy a megajándékozottunknak mi is az álma akkor kimondottan arra a desztinációra is megvásárolhatjuk az utat, viszont ha esetleg kicsit bizonytalanok vagyunk, akkor se keseredjünk, mert az ajándékozott is eldöntheti, hogy hova szeretné felhasználni az utalványát a meghatározott pénzösszeggel. Az utazás időpontját sem kell előre megadni, így is megkönnyítve mindenkinek a dolgát, hogy ne mi döntsük el, hogy szerettünk mikor szeretne elutazni, és hogy akkor jó lesz e neki ez.

Amiért érdemes minket választani ennek a csodálatos ajándéknak az elkészítéséhez, az az, hogy mindig gyorsan és precízen dolgozunk, odafigyelünk arra, hogy mindenki azt kapja, amire vágyik, valamint rengeteg út közül tudjuk mindig megtalálni a legjobbat. Rengeteg utazási irodával állunk kapcsolatban, melyeknek az útjai közül bármelyiket lehet változtatni. Ezt az utalványt a kiállítástól számított egy éven belül lehet felhasználni, és akár összevonni több utazási utalvánnyal együtt. Ha valamiért, akinek vettük nem tudja leutazni akkor természetes a családból, vagy a baráti társaságból leutazhatja más is.

utasszallito-repulogep-este-kep jó

Az utalványt első körben utazásra szánjuk, de nem csak erre lehet, felhasznál, hiszen rengeteg olyan dolog léphet fel az utazás során melyet lehet, hogy inkább ebből fizethetnénk ki, gondolok itt a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításra, reptéri illetékre, síelés, városlátogatás stb. Ez tényleg egy olyan ajándék lesz, melyet biztos, hogy örökre a szívünkbe zárunk mi is és természetesen az ajándékozott fél is.