Utazási utalvány remek ajándék minden alkalomra

Így karácsony közeledtével szeretnénk segíteni Önöknek, hogy olyan ajándékot adjanak szeretteinek, melynek nem csak örülni fognak, hanem egy csodálatos élményt is kapnak vele együtt. Erre mi remek jó lehetőséggel tudunk szolgálni a különleges ajándékutalványainkkal. Akár egy rég áhított vágyat is teljesíthetünk, vagy csak szimplán meglephetjük szeretteinket. Persze nem csak az ünnepek ideje alatt lehet nálunk ezt az utalványt megvásárolni, hanem egész évben. Akár születésnapra, névnapra, de meglephetjük az ifjú párt is egy csodálatos utazási lehetőséggel, és ami még csak eszünkbe jut, hogy mire tudnánk ajándékozni azokra a lehetőségekre is ki tudjuk használni.

Nagyon jó, hogy nem nekünk el eldöntetnünk azt, hogy melyik útra is szeretnénk lefoglalni és mikor a megajándékozott személyek helyett, hisz mi csak megvásároljuk az utalványt olyan összeggel, amit előre kigondoltunk és a megajándékozottunk csak eljön és ő maga személyesen lefoglal mindent, amit és ahova csak szeretne. Így akár dupla örömöt is szerezhetünk, mert kap egy ajándék utalványt egy útra, melyet még ő is dönthet el hogy hova.

Az utalvány kinézetében is nagyon sokféle minta választható, így bármilyen eseményről legyen szó, vagy éppen ha konkrét desztinációra szeretnénk foglalni, mindenről tudunk kiállítani tökéletes kinézetű utalványt, mely gyönyörködteti a szemet. Budapest központi részén található az irodánk, ami szinte mindenkinek útba ejthető egy-egy utalvány megvásárlása során. Jöhetünk akár vonattal, busszal vagy villamossal és persze ne feledkezzünk meg az autóról sem, mellyel még gyorsabban ide érhetünk, és nincs más dolgunk, mint hogy érkezéstől számítva percek alatt a kezünkben tarthassuk a nem mindennapi ajándékunkat.

Hogy miért érdemes nálunk megvásárolni? Mert rengeteg utazási irodával vagyunk kapcsolatba és ez által szinte a világ majdnem minden részére tudunk utakra foglalni. Akár magyar akár német és osztrák utazási irodákkal is kapcsolatban állunk, amik még a repülő utat is jócskán megkönnyíthetik. Az utazási utalványt felhasználását tekintve nagyon sok féle dologra tudjuk felhasználni. Akár repülőjegyet foglalhatunk vele, biztosítás is köthető az utalvánnyal, valamint külföldi utazások egyaránt, síelésekre, vagy városlátogatásokra és különleges egzotikus utakra, melyekre Bécsből tudunk indulni.

Maldív- szigetek vizi bungaloó és padló

Felhasználási idejét tekintve vásárlástól számított egy éven belül használhatjuk fel, és az összeget ami az utalványon van akár több részletben is felhasználhatjuk azon az éven belül. Mivel nem névre szól az utalvány, így akár családon belül, vagy a baráti körünkből bárki felhasználhatja. Akár több utalvány is összevonható. Ha olyan személynek ajándékozunk, akik nem a környéken laknak és nem tudnak irodánkba bejönni, ők se ijedjenek meg, mert bármikor írhatnak nekünk email-t és mindenben segítenünk a hét minden napján.

Az utalványt személyesen tudjuk megvenni az irodában, vagy akár interneten keresztül egyaránt. Több féle módon is ki tudjuk fizetni az egyik, hogy személyesen mikor megvásároljuk az ajándék utalványt, vagy banki átutalással és esetleg bankszámlára való befizetéssel is teljesíthetjük a fizetést.

Két féle módon kaphatja meg az utalványt, az egyik személyesen az irodánkban a másik pedig, postán elküldjük, amint beér a pénz a számlánkra. Utazási utalvány

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük