Tunézia előfoglalási akció, tunéziai utazás

Tunézia, ha bár arab ország, mégis bátran mondhatjuk rá, azt, hogy eleurópaiasodott. Turisták számára nagyon kedvelt desztináció, hiszen az ott élő emberek nagyon kedvesek és segítőkészek és bár merre járunk mosolygós arcokba botlunk. Tunéziára bátran mondhatjuk azt, hogy a végletek országra, hiszen találkozhatunk a végeláthatatlan sivataggal vagy éppen a csodálatosan pompázó olajfaligetekkel. Az ámulatba ejtő kék tenger szinte magával ragadja az embert, de az ország kedvez a hegyek szerelmeseinek is, hiszen az Atlasz-hegység ott található meg. Talán azért is lehet érdekes az ország a turisták számára, mert rengeteg történelmi emléket őriz, melyeket a különböző népcsoportok, mint például a föníciaiak, a törökök vagy éppen a bizánciak hagyták ott emlékeiket.

tunézia monastir épület reggel

Akár már most lehetőség nyílik arra, hogy a következő évben az ember ott töltse el a nyaralását, a pihenését, családjával vagy éppen csak a párjával, barátaival, hiszen ez a lenyűgöző desztináció már remek jó kedvezményekkel foglalható. És, hogy miért is éri meg nekünk akár már holnap lefoglalni a nyári utunkat? Nem másért, mint az előfoglalási kedvezményért, vagy éppen azért, mert az elsők között foglalhatjuk le azt a szállodát mely a legszimpatikusabb és így biztosak lehetünk abban, hogy a legtökéletesebb helyet kaphatjuk meg. Ha időben látunk neki az utunkat megszervezni, akkor még az utazás időpontja is sokkal rugalmasabb tud lenni, valamint a repülőjegyek is kedvezményesebbek és biztosabb, hogy még vannak helyek a járatokon. Tehát nem érdemes várni, hiszen csak nyerhetünk az egész dolgon.

tunézia teve naplemente

És ha már Tunézia, akkor szeretnék bemutatni egy két olyan látnivalót, melyet mindenkinek meg kell néznie. A Szaharában túrázni, biztos mindenkinek egy olyan élmény lesz, melyet még évek múltán is hatalmas lelkesedéssel fognak emlegetni az emberek. A két napos kirándulás rengeteg felejthetetlen emléket fog nyújtani, mely alatt meglátogatjuk El Jement, ahol a világ egyik legnagyobb amfiteátrumát tekinthetjük meg. A sivatag oázisánál lehetőség nyílik tevegelni, majd pihenni egy csodálatos szállodában. A túra második napján Touzeur lesz az úti cél. Ott akár lovas kocsikázhatunk, vagy hatalmas terepjárókkal bejárhatjuk az Atlasz hegységet is, ha éppen ahhoz van kedvünk. A túra utolsó állomása a Kairouan, mely nem mást, mint az iszlámok negyedik szent városa.

tunézia bazár

Nem csak a Szaharában tudunk kirándulni, hanem felfedezhetjük egy csodálatos nap alkalmával Tunisz, Karthágó és Sidi Bou Said térségeket látogatjuk meg, ahol sok történelmi emléket találhatunk, látogatást tehetünk a piacokon és vásárolhatunk rengeteg különlegességet és kézzel készített portékákat is. Hajókázhatunk a Földközi-tengeren egy igazi szemet gyönyörködtető kalózhajón, mely a tenger közepén lehetőséget biztosít egy hatalmas mártózásra a bátrabbaknak. A legénység e közben kellemes programot nyújt nekünk, mialatt egy kellemes tengeri ebédet is elfogyaszthatunk.

tunézia épület naplemente

Az Al Zahra Est vagy más néven Tunéziai est egy igazi tradicionális est, mely megmutatja nekünk, hogyan is mulatnak a tunéziai emberek. Ezen az esten a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki jól érezheti magát, hiszen lehet táncolni, énekelni és egy fantasztikus tunéziai vacsorán is megkóstolhatjuk az igazi nemzeti ételeket. Tunéziai utazás | Tunéziai specialista

Kiemelt tunéziai hoteleink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük