Törökországi utazások, előfoglalási akció

Ki ne szeretne a napfényes Törökországban nyaralni, fürdeni a tengerben, megismerni a fűszereket vagy úszni a delfinekkel? Megnézni Alanya óvárosát, megnézni a Manavgati vízesést, vagy éppen Pamukkálét?

töröko manavgat vízesés

Ha a válasza mindenre igen, akkor jó helyen jár, hiszen nálunk temérdek ajánlat közül választhat. Utazhat családdal, vagy kettesben, barátokkal.

törökország delfin

Törökország Ázsia nyugati részén található, neve a “türt” szóból származik, aminek jelentése erős. Éghajlata nagyon változatos képet mutat. Állat és növényvilága jelentős, 33 nemzeti parkja van, ahol általában valamilyen történelmi emléket is őriznek. Állatai a farkas, kecske, róka és sas is. Napjainkban 9 világörökségi helyszínnel rendelkezik.

 

Az egyik legkedveltebb üdülőterülete Alanya, ami a reptértől kb. 120 km-re található. Alanya neve kiálló várost jelent. Földrajzilag a Toros- hegység és a Földközi-tenger között található. Ez a hely kiváló a fügefáknak, feketefenyőnek és a libanoni cédrusnak. A város jelmondata nem véletlenül hangzik így: “ahol a nap mosolyog”, hiszen forró száraz nyarak a jellemzőek. Nyáron az átlagos középhőmérséklet általában 26 fok.

törökország stég a vízbe

Az Alanyai vár 1226-ban épült, erre építették később az újabb várat. Mivel jó helyen fekszik, ezért rengeteg eseményt, fesztivált rendeznek. A város leginkább a turizmusból él, de fontos még a narancstermesztés is. Egyik látnivalója a híres Vörös Torony és a kikötő.

töröko alanya vár + kikötő

A turizmus kezdete 1958, mivel ekkor nyitották meg az első hotelt. A turisták szeretnek itt pihenni és kipróbálni különféle vízi sportokat.

A másik fontos régió Antalya. A turisták körében az egyik legkedveltebb, hiszen nem kell sokat utazni a reptértől a hotelekig és a partja is jó. Ha idelátogat, semmiképpen ne hagyja ki a belvárost, a Hadrianus-kapuját és a Düden-vízesést. Hajóval át lehet menni Kekovára, ami szintén szép hely. Számtalan lehetősége van, ha szórakozni is szeretne nemcsak pihenni.

törökország kekova

Kemer partja egy kicsit kavicsosabb jellegű, de ettől még remek nyaralóhely, ha pihenésre vágyik. A víz itt gyorsan mélyül és kristálytiszta.

Belek az egyik legexkluzívabb régió, itt található a legtöbb 5*-os hotel. Főként a golflehetőségeiről ismert. A partja lassan mélyül, ideális akár gyermekes családoknak is.

Talán a legkedveltebb rész Side. Lassan mélyül a víz, ezáltal gyorsan melegszik, családoknak a legjobb választás. Széles, finom homokos partja van. Évről évre többen látogatnak ide.

Ha családdal tervezi a nyaralást, mindenképpen Törökország a megfelelő desztináció, ugyanis az a leginkább gyermekbarát, és az ellátás is itt a legbőségesebb.

törökország tenger pihenés

Amellett, hogy lehet foglalni még hoteleinket a szilveszteri időszakra, már javában zajlik az előfoglalás a 2015-ös nyárra. Jelenleg vannak szilveszteri üdüléseink, gálavacsorával, de ugyanúgy vannak városlátogatásaink is, ami többféle hosszúságú lehet, 3-4-5 napos akár. Lassan egyre több ajánlat kerül fel már a következő nyárra, így aki nem szeretné az utolsó pillanatra hagyni a nyaralás megtervezését, már most lefoglalhatja rendkívül jó áron. Számos előfoglalási kedvezménnyel élhet ebben az időszakban. Ha nem tudja mit ajándékozzon szeretteinek karácsonyra, születés- vagy névnapra, jó megoldás lehet egy utazási utalvány, ahol Ön határozhatja meg az összeget is. Török utazások

Kiemelt hoteleink:

Ezeken kívül számos 3-4-5*-os hotelünk van még, ami foglalható már a következő nyárra. Ha Törökországba szeretne utazni, hívjon minket, vagy írjon nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük