Törökország kedvelt csúszdás szállodái

Európa mondhatni talán legkedveltebb helye a turisták szempontjából az Törökország, hiszen nem csak csodálatos helyen, érdekes kultúrával rendelkezik, hanem talán elsőként fedezte fel azt, hogy nem csak a fiatalok párokat kellene megcélozni, hanem a gyerekeket, a családokat leginkább. Így náluk alakult ki leghamarabb ez a csúszdás, gyermekbarát stílus, mely magával ragadja az oda utazó családokat. Rengeteg programot, élményt és kikapcsolódást biztosítanak, valamint nagyon sok szállodában akár magyar nyelvű animációval is találkozhatunk. Íme, néhány szálloda, melyekben biztosan jól fogja érezni magát egy több tagú család is.

Magic Life Masmavi:

971_51_20160222083937

Antalya repterétől nem messze található, ám ettől függetlenül az elhelyezkedését tekintve már Belekhez tartozik a szálloda. Közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el, így a medencék mellett, akár a tengerben is meg mártózhatunk minden nap. Különböző fajtájú medencékkel büszkélkedhet, így a gyermek-, a relax- és a villamedencék mellett a csúszdás medence is megtalálható. A szálloda teljes felújításon esett át 2015-ben, így a már alapból is nagyon szép és jól felszerelt szállodából lett egy még jobb. A csúszdák mellett animációs programok és rengeteg sportolási lehetőség biztosít aktív kikapcsolódási lehetőséget az ott tartózkodó vendégeknek. Számos étterem látja vendégül a megéhezett családokat, melyekben akár több nemzet ételeivel is találkozhatunk.

1é

Salamis Bay Conti és Hotel:

salamis-bay-conti-resort

A több mint 500 szobával rendelkező hotel Famagusta belvárosától nem messze helyezkedik el. Saját homokos tengerparttal rendelkezik, mely a vizek szerelmeseinek még több kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Azok, akik szeretnének a városba bemenni, naponta háromszor busz járat biztosítja az utat. Mind a parton, mind a medencéknél térítésmentesen használhatjuk a kihelyezett napágyakat és törölközőket is. Gyerekeknek rengeteg animációs programot kínálnak, felnőtteknek esténként élőzenés kikapcsolódás, esti showval fűszerezve. 2014-ben teljes felújításon esett át, melynek köszönhetően csúszdákkal bővült az egész létesítmény. Az ételek szerelmesei itt is megtalálják a számukra kedvelt ízeket, hiszen több vendéglátó egység áll a rendelkezésükre.

9523_L

Acapulco Resort és Convention és Spa:

93ec16f2d250a4032ee516faf1f1f479

Kyrenia belvárosához igen közel elhelyezkedő, több mint 800 szobás szálloda, mely szintén a saját homokos partján terül el. Napi hat alkalommal tudunk busszal bejutni a városba, és így megismerkedni a helyi kultúrával. A medencénél és parton is kellemes kiszolgálás, strandágyak és törölközők várják a vendégeket. A szálloda 2011-ben esett át felújításon, és az óta a több medence mellett aquaparkkal is fel lett szerelve. Animációs programok várják a gyerekeket, valamint rengetek sportolási lehetőség a számukra kialakított gyerekmedencében. Összesen 24 csúszda szórakoztatja a vendégeket, ami talán minden napra rengeteg élményt nyújt. Több étterem és bár várja a megéhezett vendégeket, ahonnan biztosan mindenki jó szájízzel és jól lakottan fog távozni.

0_L

Kiemelt szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük