Szilveszteri üdülések és városlátogatások

Ismét eltelt egy év, lassan közeledik az év vége és a szilveszter. Ha nem szeretné itthon ülve tölteni vagy ugyanolyan buliban, mint tavaly, akkor már most érdemes elgondolkodnia, hogy idén emlékezetes legyen. Összegyűjtöttünk néhány ajánlatot, erre az időszakra. Lehet választani, hogy közelebb vagy távolabb, nyugodtabb helyen szeretné kipihenni magát.

Vannak egyhetes üdüléseink, vagy párnapos városlátogatások. Legyen az Róma, Isztambul, Párizs, Barcelona vagy éppen Ciprus, Málta, Szicília, Madeira, Törökország, akár Kuba, Thaiföld. A lehetőségek száma végtelen.

málta neogotikus templom of Our Lady of Mount Carmel

 

Lehet szó budapesti vagy bécsi indulású ajánlatokról is, az ellátás pedig a választott hoteltől függ. Érdemes minél előbb lefoglalni, hiszen kiemelt időszakról van szó, és gyorsan fogynak a helyek.

Ha pihenni szeretne, akkor az egyik ajánlatunk egy hét Törökországban december 26-os indulással. Karácsony utolsó napján már mindenki jóllakott a finom ételekkel, ideje kicsit kipihenni. A hotelek foglalhatóak félpanzióval vagy all inclusive ellátással már 99.990 Ft/fő ártól. Ha mást szeretne, válassza a 4 napos városlátogatást Isztambulban már 72.900 Ft/fő-től.

törökország szép híd

 

A másik lehetőség Egyiptom, ahol szintén eltölthet egy hetet, december 28-as indulással kezdődően. Itt is lesz szilveszteri gálavacsora, Nemcsak Hurghadan vannak hotelek, hanem Soma Bayen is. Ilyenkor még kellemes idő van kint, és nem a megszokott módon zajlik a szilveszter éjjel. Akár kettesben, kár családdal is kiváló program.

egypt szfinx

 

Kiemelt hoteleink:

Választható még Marokkói körutazás is, ha valaki kulturálódni szeretne az év utolsó napjain, ez félpanziós ellátást tartalmaz. Megnézheti Casablancat, Marrákest és Fezt is az ország legfontosabb látnivalói mellett.

marokkó edények

 

Töltheti Cipruson is a szilvesztert, erre is van lehetőség, egy kicsit rövidebb, 5 nap/ 4 éj verzióval, különféle kategóriájú szállodák közül választhat, itt is lesz gálavacsora a hotelben.

Ha kicsit másra vágyik, pihenjen Madeiran az év utolsó napjain. Gálavacsora itt is adott, a hotelek pedig foglalhatóak félpanzóval vagy all inclusive ellátással.

Városlátogatás lehet 29. vagy 30-i indulással is, attól függően melyik város a cél. Róma például tartalmaz fakultatív gálavacsorát és különféle programokat is. Választható még Párizs, a szerelem vározsa, Barcelona is, ezek szintén 5 nap 4 éjszakás látogatások. Emellett van még London és Brüsszeli városlátogatás is.

Ha kicsit egzotikusabb helyre vágyik, és szeretné különlegessé tenni a szilvesztert, remek választás lehet akár Mexikó vagy Kuba is. Mexikó esetében 12 éjszakás turnusról lenne szó, ami alatt all inclusive ellátást kapnak. Kezdje Cancúnban az újévet. Vagy utazzon Kubába és fedezze fel Varaderot és Havannat. Lehet reggelivel vagy all inclusive is, és számtalan fakultatív program közül lehet választani.

Cancun Beach - fehér homok

 

Kiemelt hoteleink:

Még egy úticél Thaiföld, a mosoly országa. Töltse az év utolsó napjait Pattayan vagy kiránduljon Phi Phi szigetére, nézze meg a James Bond sziklát vagy csak élvezze a jóidőt és a gyönyörű környezetet. Ha nem szeretné egy hotelben tölteni a nyaralását, kombinálhatja Pattayat és Bangkokot.

Thaiföld,Fehér templom

 

Kiemelt hoteleink:

Közeleg az év vége, foglalja már most le a szilvesztert hiszen gyorsan fogynak a helyek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük