Szilveszter 2014 utazási tippek

Hamarosan itt van az év utolsó napja, mely mindenkit kíváncsissággal, várakozással tölt el az újév iránya felé. Eltölthetjük barátokkal, családokkal egy kellemes összejövetel alkalmával, vagy akár elutazhatunk olyan csodálatos helyekre, ahol fantasztikus élményekben lesz részünk. Ezeken a helyeken teljesen más kultúrával ismerkedhetünk, megtapasztalhatjuk azt, hogy ők hogyan ünneplik az év utolsó napját. Az ott töltött napok alatt kipihenhetjük magunkat, kellemesek kirándulhatunk és felfedezhetjük az adott ország különleges gasztronómiáját is. Szilveszter éjszaka fergeteges hangulatú bulit tölthetünk el a szállodában lévő többi vendéggel együtt. Egy igazi luxus gálavacsorával szeretnének a szállodák kedveskedni a vendégeinknek, ahol igazi sztárnak érezheti magát az ember, hiszen minden csak arról szól, hogy mi vendégek tökéletesen érezzük magunkat és sose felejtsük el ezt az éjszakást és utazást.

És hogy hova tudunk menni, ha ilyen csodálatos utazásban szeretnénk részt venni? Megmutatom nektek a legkedveltebbeket és a legszínvonalasabb szilvesztereket a világon, melyre még mindig lehet foglalni utazást. Lássuk:

Kuba:

Kubában kellemes napokat tölthetünk, el azokon a napokon mikor nálunk nagyon hidegek vannak, addig ott visszacsöppenhetünk a valódi nyárba. Varadero városában csodálatos szállodák otthonának a helyszínén lehetünk az év utolsó napjaiban. Varadero Kuba igazi turista paradicsoma, ahol nem tudunk mást csinálni csak pihenni és élvezni a lenyűgöző körülményeket. Persze az ott töltött napokban felfedezhetjük az ország fővárosát és annak látványos helyszíneit, valamint egész napos kiránduláson vehetünk részt az UNESCO világörökség helyszínénél. Szilveszter éjszaka igazi színvonalas hangulatú Gála vacsorán vehetünk részt. A szállodák az ott tartózkodásunk alatt All Inclusive ellátással kedveskednek minden nap.

kuba pálmafák

Mexikó:

A Mexikói szilveszter biztos, hogy mindenki számára felejthetetlen élményekkel gazdagítja az oda utazó embereket. Biztos, hogy amit ott tapasztalunk és élünk át az minden várakozáson felül fog múlni. A szállodák közvetlenül a homokos tengerparton helyezkednek el és All Inclusive ellátással várják az oda utazókat. Nem csak a szálloda nyújt nekünk élményeket az ott töltött napok alatt, hanem rengeteg fakultatív programon is részt vehetünk. Mexikó város a maga nyüzsgésével kihagyhatatlan kirándulás és ezek mellett rengeteg helyet fedezhetünk fel. Szilveszter este hangulatos partin ünnepelhetjük az újévet, amit egy csodálatos Gála vacsora elfogyasztásával talán még tökéletesebbé varázsolhatjuk.

Cancun Beach - fehér homok

Dominika:

A Dominikai Köztársaság nagyon kedvelt desztináció, így a téli időszakban, hiszen visszatérhetünk a térségben a kellemes időjáráshoz. Csodálatos szállodákkal találkozhatunk az országban, melyek egytől-egyig mind a luxust és a csodálatos pihenést biztosítják. Lehetőségünk van egy szilveszteri Gála vacsorán is részt venni, amennyiben igényt tartunk rá. A szállodák ellátását tekintve minden nap All Inclusive fogadtatásban lesz részünk.

Bavaro beach pálmák

Ne ijedjünk meg ezek csak a kiemelt desztinációk, melyek nagyon kedveltek, bár mellettük még bőven van olyan ország, ahol érdemes eltölteni az év utolsó napját. Bali, Törökország, Egyiptom vagy éppen Thaiföld ugyan ilyen luxus körülmények között várja a vendégeit mind-mind olyan gasztronómiai élményt nyújtva az ó év búcsúztatásakor tartandó Gála vacsorán, melyben talán még sosem volt részünk.

Thaiföld, Phi Phi sziget

Merjünk nagyot álmodni és utazzunk el a családunkkal, szerelmünkkel és legyen részünk ezeknek a csodálatos szállodák ünnepi hangulatában. Szilveszteri utazás

Kiemelt desztinációk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük