Sunclub szállodák Tunézia

Tunézia az egyik olyan hely, mely mind kulturális mind történelmi szempontból nagyon érdekesnek és izgalmasnak mondható, ám ezt leszámítva is érdekes turisztikai célpont, hiszen pihenésre és kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmas az ország. Sokan úgy vélik, hogy gyerekkel talán nem annyira érdemes egy arab beállítottságú országba utazni, hiszen nekik ott nem terem semmi és nem is fogják jól érezni magukat. Ma erre szeretnék rácáfolni, hiszen kimondottan lettek olyan szállodák létrehozva az országban melyek nem csak, hogy gyerekbarátok, hanem animációs programokkal rendelkeznek akár több nyelven is, valamint az összes úgy lett kialakítva, hogy a kicsiktől a nagyokig mindenki teljesen jól érezze magát.

El Mouradi El Menzah 4*

A szálloda Hammamet városában található meg, egy nagyon kedvelt üdülőövezetben. A tengerparton helyezkedik el a szálloda, ám közvetlen partszaka nincs, de nem kell megijedni, hiszen csak egy út az, ami gátat emel közénk és a víz közé. A szálloda összesen 395 rendkívül jól felszerelt szobákkal rendelkezik, melyekben az alapszolgáltatásokkal mind-mind rendelkeznek. Az ellátás miatt nem kell aggódnunk, hiszen már az alapár is az All Inclusive ellátást tartalmazza, így az ott tartózkodásunk alatt reggeltől estig meg van oldva az étkezési problémánk. két féle típusú medence található a szálloda területén, az egyik édesvízzel, míg a másik tengervízzel van megtöltve, így kedveskedve azoknak is akik már valamilyen okból kifolyólag nem tudnának lemenni a partra. Animációs programok várják folyamatosan a gyerekeket, melyekben rengeteg élményt szerezhetnek.

El mMouradi Club Selima 3*

Ez a csodálatos szálloda közvetlenül helyezkedik el a finomhomokos parton, melynek köszönhetően nagyon kedvelt a turisták körében. Nem utazható egésze évben a szálloda, csak az igazán meleg időszakban, így májustól egészen novemberig látogathatunk el ide. Hatalmas elterülő komplexumról beszélhetünk, mely 54 kisebb-nagyobb épületegységekből tevődik össze. Minden szoba légkondicionáló berendezéssel van felszerelve, mely a nagy hőségben igen kedvező hatással bír. Az All Inclusive ellátásnak köszönhetően akár el sem kell hagynunk a szállodát, hiszen ilyen szempontból minden megtalálható, amire szükségünk van. A gyermekeknek külön animátori programok biztosítsák a szórakozási lehetőséget, melyeket csoportosan tehetnek meg, egy-egy program keretein belül.

El Mouradi Skanes 4*

Tunézia két ismert városa között található meg ez a szálloda, Sousse és Monastir öleli körbe. Szintén a homokos tengerparton helyezkedik el, és családok által nagyon kedvelt üdülőhely. Mindösszesen 505 szoba található meg a szállodakomplexumban, melyek mindegyike jól felszerelt és az elvárásoknak teljes mértékben megfelelő. Már az alapár tartalmazza az All Inclusive szolgáltatást, így rengeteg ízt és italt tudunk megkóstolni, úgy hogy el sem hagyjuk a szállodát. Mint már említettem nagyon kedvelt a családok köreiben, hiszen a tengerpartja lassan mélyül, valamint a gyerekeknek rengeteg élményt nyújtanak az animációs programok segítségével.

Tunézia utazás, Tunézia nyaralás

Kiemelt tunéziai szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük