Nyári közkedvelt szállodák 2018-ban

Mint minden évben vannak olyan szállodák, melyek hatalmas népszerűségnek örvendenek az oda látogatók köreiben. Ez 2018-ban sem lesz másként. Már most mindenki azon gondolkozik, hogy melyik irány fele vegye az utat és, hogy hova is utazzon. Mindig vannak újabb és újabb szállodák, valamint olyanok, amelyek évről évre nagy látogatottsággal bírnak. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ma már két vagy több gyermekkel sem jelent gondot az utazás, hiszen a nyári desztinációk közül a legtöbb rendelkezik olyan család barát szállodákkal, melyeknél egy percnyi unatkozási lehetőségünk sem lesz.

nyár vége

Bemutatok néhány szállodát különböző desztinációkból, melyek igen nagy látogatottságnak örvendnek valamint már most lehetők őket előfoglalási kedvezménnyel foglalni.

Bulgária egyik meseszép szállodája Sunrise All Suites Resort 4*, mely Obzor településen helyezkedik el. A homokos tengerpart mindösszesen 250 méterre található, amit nem neveznék túl nagy távolságnak. Ellátás szempontjából All Inclusive ellátással találkozhatunk, ami biztosítja számunkra a háromszori étkezést, az italfogyasztást egész nap. Az étkeztetés svédasztalos rendszerben működik, de lehetőség van kipróbálni az a’la carte éttermet az ellátás formájában egyszeri alkalommal. A mindennapos szórakozásról az animációs programok gondoskodnak, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvelt elfoglaltságok nyújtanak. A felnőtteknek és a gyermekeknek is lett külön-külön medence kialakítva, így ha valaki nem szeretne egész nap a tengerparton lenni, de csobbanni szeretne az is meg tudja oldani. A sportokat kedvelők is megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódást, hiszen lehet íjászkodni, focizni vagy akár asztaliteniszezni is.

6768

Korfu is remek szálláslehetőségeket és kikapcsolódást nyújt számunkra. A Century Resort 4*-os szálloda Archaravi tengerparton található. Családok szempontjából nagyon kedvelt a hely, hiszen játszótér és gyermekmedence is megtalálható a felnőtt medence mellett. A napágyak és napernyők használatáért nem kell fizetni, így biztosítják azt, hogy még kényelmesebb legyen a nyaralásunk körülményei. Ez egy nyugodtabb szálloda, ahol a pihenni vágyók biztos meg találják a számukra megfelelő kikapcsolódást. A szálloda ellátásáról a központi étterem gondoskodik, mely mellett azért egy snack bár is mindig figyeli, hogy ki mire vágyik.

1

Le Chateau Lambousa 5*-os szálloda Észak-Cipruson helyezkedik el. A tengerpart mindösszesen 300 méterre található, ami szerintem egy kellemes sétának tudható be. A szállodát 2014-ben újították fel teljesen, aminek köszönhetően kialakításra került egy központi étterem is. Három különböző helyen találkozhatunk bárral, így felfrissülhetünk a lobbynál, a medencénél és tengerparton is. Családok körében eléggé közkedvelt szálloda, hiszen a gyermekpancsoló mellett animációs programok is szórakoztatják a kicsiket. Az ellátás formáját tekintve bármelyik kérhető, amelyik nekünk a legkényelmesebb. Talán az All Inclusive az, amelyik az egész nyaralásunkról leveszi a gondot.

0_L

Kiemelt szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük