Mini Club szállodák Törökországban

A Mini Club szállodákban az a jó, hogy teljes mértékben fel vannak készülve a gyermekekre. Magyar animátorok szórakoztatják minden nap a gyerekeket és rengeteg programot és játékot mutatnak meg nekik. Persze nem csak az animátoroknak köszönhető a gyerekbarát hozzáállás, hanem a csúszdáknak, játszótereknek és gyerekmedencéknek is, valamint az ott dolgozó összes ember kedvessége és gyerekszeretete is nagyon fontos.

Sunis Kumköy Beach Hotel & Spa

Side aranyhomokos partján található meg ez a csodálatos szálloda, melynek tengerpartja is igazán gyerekbarát, hiszen nagyon lassan mélyül. A szállodában mondhatni minden meg található, ami egy családnak a nyaralás alkalmával szüksége lehet, az ételek ízletesek és persze gyermek adag is kérhető, a kiszolgálás tökéletes. Csúszdák és animátorok várják a kedves vendégeket, a kilátás a türkizkék tengerre megy egyszerűen lenyűgöző látványt nyújt.

Club Magic Life Jacaranda Imperial

A Club Magic Life szállodák nagy kedveltségnek örvendnek, hiszen igazi aktív pihenést nyújt az összes mely a világon megtalálható. A Club Magic Life Jacaranda Törökország kedvelt részén Sideben található meg. Évről-évre sokan utaznak ide, hiszen mind a kicsik és mind a nagyok nagyon jól tudják magukat itt érezni, hiszen a rengeteg sportlehetőség mellett, szórakozási és animációs programok is várják a vendégeket.

Titanic Deluxe Belek Hotel

Belek kedvelt részén helyezkedik el ez a luxusszálloda, mely az egyik legkedveltebb szállodák köré tartozik. Hatalmas saját partszakasszal rendelkezik, mely gyermekeknek is kiváló. Szolgáltatásiban is hozza a luxus és minőség által nyújtott elvárásokat, így egy magasabb színvonalú all inclusive ellátással találkozhatunk, valamint a szálloda rengeteg szórakozási és sport lehetőséget nyújt, melyből néha még talán dönteni is nehéz, hogy min vegyen részt az ember.

Azura Deluxe Hotel

Ez a szálloda idén nyitotta meg a kapuit Alanya régió területén. Egy nagyon modern szállodáról beszélünk, mely a luxust és a kényelmet egyszerre hozza. Kipróbálhatjuk az izgalmas vízi sportokat, vagy akár csobbanhatunk a szálloda medencéiben is. De mivel saját tengerparttal rendelkezik, így akár oda is lemehetünk és átadhatjuk magunkat a sós víz hullámainak.

Susesi Luxury Resort Hotel

Belek régiójában elhelyezkedő szálloda attól is lenyűgöző, hogy a térségnek az egyik legszebb természeti helyén fekszik. A golfért rajongó emberek szeretnek ide utazni, hiszen itt elég komoly szinten megy a golfturizmus. A családok itt is azt kapják, amit várnak, sőt talán még többet is. Rengeteg animációs program várja a kicsiket és a nagyokat is egyaránt, valamint az ételek és a kiszolgálás minősége is fantasztikus.

Q Premium Resort Hotel

Alanya régió egy újabb gyöngyszeme ez a szálloda, mely 2011 óta várja a kedves vendégeket. Az egyik ok, hogy nagyon szeretik a vendégek, hogy jó áron nagyon jó minőségű nyaralást kapnak itt, valamint tényleg nagyon kedvező ez a hely a gyerekekkel. Törökország nyaralás, Törökország utazás

Kiemelt török szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük