Mauritius 3*-os szállodái

Mint minden olyan desztináció, melyről úgy véljük, hogy nem nekünk való, mert messze van, vagy drága, rendelkezik olyan lehetőségekkel és adottságokkal, valamint szálláshelyekkel, amelyek még számunkra is megfizethető. Itt is vannak három, négy vagy akár öt csillagos szállodák is. Ma szeretnék egy pár három csillagos szállodát bemutatni Önöknek.

Ocean Beach 3*:

Nem egy túl nagy szállodáról beszélünk, ám annál inkább mondható családbarátnak ráadásul közvetlenül a fehér homokos tengerpart mellett fekszik. Az élet ezen a helyen igazi pörgést rejt és mivel nem egy nagy térségről van szó, így akár gyalogosan is fel tudjuk fedezni az egészet. A szállodában étterem és bárok találhatóak, valamint szórakozási lehetőségnek spa részleg, medencék és ha bátrabbak vagyunk akkor akár búvárkodhatunk is. Ellátását tekintve félpanziót szokott általában tartalmazni az ár, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet egy ebédet helyben eltölteni. Összesen 45 szobával rendelkezik a szálloda, melyek egytől-egyig mind jól felszereltek. Ha nászutas pár utazik hozzájuk és erről tudomások is van, akkor nekik pezsgőbekészítés és egyéb kedvességek járnak.

Coin de Mire Hotel Attitude 3*:

A szálloda saját partszakasszal és parti sétánnyal rendelkezik, valamint az egész létesítményt 2009-ben újították fel teljes körűen. A szállodai szoba árak a fél panziós ellátást tartalmazzak alapjáraton, de felár ellenében lehetőség van befizetni akár All Inclusive ellátásra is. Több medence várja a kicsiket és nagyokat minden nap, valamint különböző sportolási lehetőségek közül is választhatunk. Kipróbálhatjuk a búvárkodást, az asztaliteniszt, vagy ha nem sportolni szeretnénk akkor beülhetünk egy bárba vagy vásárolhatunk a kedvelt ajándékboltokba.

Veranda Paul & Virginie 3*:

Ez egy igazán romantikusnak mondható szálloda, mely a szigetnek az északi részén található meg. A nyüzsgő várostól mindösszesen 30 percre fekszik, így ha pörgésre várunk akkor könnyedén be tudunk menni a szórakoztató éjszakába is akár. A szálloda és a szobák felszereltsége nagyon jónak mondható, minden megtalálható ami a pihenéshez és a nyaraláshoz szükséges. Különböző medencék és bárok várják a kikapcsolódásra vágyó vendégeket, valamint esténként szórakoztató show műsorokat is megnézhetünk.

Veranda Pointe Aux Biches 3*:

A szálloda az úgy nevezett mezítlábas stílust kedveli és ebben a jegyben is épült fel. A gyermekek egyáltalán nem jelentenek itt problémát hiszen számunkra kimondottan mini clubokat hoztak létre, és így nekik is van számos szórakozási lehetőség. Ezen felül persze ott vannak a medencék, a sportolási lehetőségek és a csodálatos bárok. A tengerparti rész fehér homokos, melynek a partvonalát a türkizkék tenger mossa. Itt egy pillanatig sem lesz arra módunk és lehetőségünk, hogy unatkozzunk, hiszen sportolhatunk vagy búvárkodhatunk is.

Mauritius utazás, Mauritius nyaralás

Kiemelt Mauritius szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük