Kuba és szerelem

Kuba az a hely, amiről első körben mindenkinek a szivar, a rum és a salsa jut az eszébe, holott ennek egyáltalán nem így kéne lenni, hiszen ebben az országban egy igazi forró hangulatú esküvőt vagy éppen nászutat tudunk eltölteni. Manapság egyre kedveltebbek az olyan esküvők amik nem attól lesznek különlegesek, hogy mennyi ember vesz részt, hanem inkább attól, hogy tartják meg. Ezért a külföldi esküvők most élik világukat, és ha kicsit elrugaszkodunk a megszokott helyszínektől, akkor Kuba egyszerűen tökéletes lehet, és valóban egy igazi örök emléket fog jelenteni.

Bemutatok Önöknek két szállodát, melyeket akár esküvő, akár nászutas csomaggal is lehet választani.

Hotel Palacio del Marqués de San Felipe 5*

A szálloda Havanna egy nagyon kedvelt részén helyezkedik el, ahonnan könnyedén felfedezhetjük az egész várost. Maga az épület koloniál stílust képvisel, amitől nagyon romantikus hangulatot áraszt. Esténként az utcáról halhatjuk a salsa forgatagát, mely csak úgy hívogat minket, hogy mi is táncoljunk együtt a helyi emberekkel. A szálloda magas színvonalú kiszolgálással és minőségi ételekkel várja az ide utazó kedves vendégeket.

Royal Hicacos by Blue Diamond Resort 5*

Feltétlenül meg kell említeni a szállodáról, hogy ez kimondottan csak felnőtteknek szól. Nem is véletlen, hogy esküvő és nászút szempontjából is nagyon kedvező. Varadero településén fekszik egy lenyűgöző tengerparti részen, ahol a magas kiszolgálás és minőség mellett, igazi szakképzett esküvőszervezőket is találhatunk a helyszínen. Ha az álma egy nőnek, hogy a türkizkék tenger mellett mondja ki a boldogító igent, egy meseszép fehér ruhában miközben a talpát csiklandozza a homok, akkor itt mindez valóra fog válni.

Esküvői csomag tartalma:

Az esküvői csomagok lehetnek bizonyos téren eltérőek, de legtöbb tartalmazza a következőket, melyeket leírok Önöknek. Az esküvő szervezéséhez helyi koordinátor jár, aki kézben tartja a dolgokat és figyelik mit is szeretnénk pontosan. A dekoráció miatt nem lesz gondunk, hiszen azt a szálloda állja. A helyszín lehet a tengerparton vagy éppen a szállodában, ahol pavilont állítanak fel nekünk, elkészítik a menyasszonyi csokrunkat, a párunk kitűzőjét és persze, hogy hivatalos legyen minden még két tanút is kapunk ajándékba. A szertartás után mindenkinek jár a gyertyafényes vacsora, kellemes hangulatú zenei aláfestéssel, valamint egy ifjú házasok, vagy éppen hasonló feliratú szövegű póló is jár ajándékba.

Nászutas csomag tartalma:

Nem csak az esküvőnket tölthetjük el Kubában, hanem a nászutunkat is. Ilyenkor hasonló luxusban és odafigyelésben lesz részünk, mintha akár az esküvőnket tartanánk ott. Nászutasként, ha előre jelezzük akkor magasabb kategóriájú szobát kapunk bor bekészítéssel. Mindig figyelnek arra, hogy vacsorának teljes nyugalomban tudjuk eltölteni és koktélokkal kedveskednek mellé. Ajándék fénykép az útról.

Kuba nyaralás, Kuba utazás

Kiemelt kubai szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük