Kuba 3*-os szállodái

Kuba történelme egészen az 1492-ig nyúlik vissza, mikor is a Nagy földrajzi felfedezéseknek köszönhetően ráleltek erre a kis szigetre. Talán a végletek országának is mondhatnánk, hiszen ha a turizmusát nézzük, akkor az egzotikus desztinációk között is előkelő szerepet foglal és a turistáknak a luxust is tudják és szeretnék is nyújtani, másrészt viszont a saját népe között hatalmas szegénység terül el. Így egyáltalán nem meglepő a kontraszt a város és a tengerpart között. Hisz az egyikben a zsúfoltság a kosz és a szegénység várja az ember, míg a másik helyen az azúrkék tenger a fehér homokos partjával. Persze az, aki egyszer ide elutazik, igazi álmot élhet át, és imádni fogja minden egyes pillanatát az itt töltött napoknak. Kubában, is mint mindenhol rengeteg szálláshely található meg, ám három csillagosnál lejjebb nem érdemes már próbálgatni őket. Így ma három csillagos szállodákat fogok bemutatni Önöknek, hogy hol is vannak és mit is nyújtanak a kedves vendégeknek.

Aguas Azules Hotel 3*

A szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, mely évente rengeteg vendéget fogad. Ami nagyon szimpatikussá varázsolja, hogy mindig All Inclusive ellátási formával találkozhatunk, így egész nap teljes mértékben meg van oldva az ellátásunk. A szálloda szobái tükrözik a térség hangulatát és igen jól felszereltek. A meleg ellen a légkondicionáló nagyon jó szolgálatot tesz. Nappalra animációs programokat, míg estére rengeteg szórakozási lehetőséget találunk. Gyermek és rendes medencék mellett, akár strand röplabdázhatunk is, vagy kipróbálhatunk több féle vízi sportot is.

Villa Tortuga Hotel 3*

Összesen 100 méter választja el a szállodát a csodálatos hófehér homokos tengerparttól, mely lélegzetelállító trópusi környezetben helyezkedik el. Összesen 292 szobát találhatunk, valamint a szálloda Varaderotól egyáltalán nincsen messze. Itt nem a szobák luxus érzésében kaphatjuk meg azt, amit várunk, hiszen nagyon letisztult és egyszerű berendezésekkel találkozhatunk. Inkább az ellátás és a szórakoztatás az, ami itt nagyobb hangsúlyt kap. Az All Inclusive ellátásban nagyon oda figyelnek minden apró részletre és szeretnek is kedves vendégek kedvében járni.

Vedado Hotel 3*

Havanna egyik közkedvelt szállodájáról van szó, mely igen jó helyen helyezkedik el. Tengerparti sétányok és fantasztikus éjszakai élet vár arra, aki itt szeretné eltölteni az álmai nyaralását. Az összes szoba fürdőszobával van ellátva, melyek az egyszerűbb és tisztább vonalakat követik. Kevesebb a szállodában a szórakozási lehetőség és összesen egy kisebb medencével rendelkezik, melyet a tetőn találhatunk meg. A szálloda ellátása is különbözik, mert az alapár csak a reggelit foglalja magában. Bár attól mert a szálloda kicsit egyszerűbb, még csodálatos pillanatokat tud nyújtani. Kuba nyaralás, Kuba utazás

Kiemelt kubai szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük