Törökország kedvelt csúszdás szállodái

Európa mondhatni talán legkedveltebb helye a turisták szempontjából az Törökország, hiszen nem csak csodálatos helyen, érdekes kultúrával rendelkezik, hanem talán elsőként fedezte fel azt, hogy nem csak a fiatalok párokat kellene megcélozni, hanem a gyerekeket, a családokat leginkább. Így náluk alakult ki leghamarabb ez a csúszdás, gyermekbarát stílus, mely magával ragadja az oda utazó családokat. Rengeteg programot, élményt és kikapcsolódást biztosítanak, valamint nagyon sok szállodában akár magyar nyelvű animációval is találkozhatunk. Íme, néhány szálloda, melyekben biztosan jól fogja érezni magát egy több tagú család is.

Magic Life Masmavi:

971_51_20160222083937

Antalya repterétől nem messze található, ám ettől függetlenül az elhelyezkedését tekintve már Belekhez tartozik a szálloda. Közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el, így a medencék mellett, akár a tengerben is meg mártózhatunk minden nap. Különböző fajtájú medencékkel büszkélkedhet, így a gyermek-, a relax- és a villamedencék mellett a csúszdás medence is megtalálható. A szálloda teljes felújításon esett át 2015-ben, így a már alapból is nagyon szép és jól felszerelt szállodából lett egy még jobb. A csúszdák mellett animációs programok és rengeteg sportolási lehetőség biztosít aktív kikapcsolódási lehetőséget az ott tartózkodó vendégeknek. Számos étterem látja vendégül a megéhezett családokat, melyekben akár több nemzet ételeivel is találkozhatunk.

1é

Salamis Bay Conti és Hotel:

salamis-bay-conti-resort

A több mint 500 szobával rendelkező hotel Famagusta belvárosától nem messze helyezkedik el. Saját homokos tengerparttal rendelkezik, mely a vizek szerelmeseinek még több kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Azok, akik szeretnének a városba bemenni, naponta háromszor busz járat biztosítja az utat. Mind a parton, mind a medencéknél térítésmentesen használhatjuk a kihelyezett napágyakat és törölközőket is. Gyerekeknek rengeteg animációs programot kínálnak, felnőtteknek esténként élőzenés kikapcsolódás, esti showval fűszerezve. 2014-ben teljes felújításon esett át, melynek köszönhetően csúszdákkal bővült az egész létesítmény. Az ételek szerelmesei itt is megtalálják a számukra kedvelt ízeket, hiszen több vendéglátó egység áll a rendelkezésükre.

9523_L

Acapulco Resort és Convention és Spa:

93ec16f2d250a4032ee516faf1f1f479

Kyrenia belvárosához igen közel elhelyezkedő, több mint 800 szobás szálloda, mely szintén a saját homokos partján terül el. Napi hat alkalommal tudunk busszal bejutni a városba, és így megismerkedni a helyi kultúrával. A medencénél és parton is kellemes kiszolgálás, strandágyak és törölközők várják a vendégeket. A szálloda 2011-ben esett át felújításon, és az óta a több medence mellett aquaparkkal is fel lett szerelve. Animációs programok várják a gyerekeket, valamint rengetek sportolási lehetőség a számukra kialakított gyerekmedencében. Összesen 24 csúszda szórakoztatja a vendégeket, ami talán minden napra rengeteg élményt nyújt. Több étterem és bár várja a megéhezett vendégeket, ahonnan biztosan mindenki jó szájízzel és jól lakottan fog távozni.

0_L

Kiemelt szállodáink:

Dominikai nyaralás nyáron

A napfényes, finomhomokos Dominikát nem kell bemutatnom. Rengetegen szeretik és keresik fel a téli időszakban. Ezt megkönnyíti, hogy novembertől bécsből charter közlekedik. Viszont kevesen tudják, hogy a júniusi hónap is tökéletes időpont még, és árban is kedvező.punta-cana2-1920x1080

A víz csillogóan kék, a finom homokban lépkedni pedig leírhatatlan. Te már átélted? Ha nem, akkor mire ezt elolvasod biztosan szeretnéd :) Júniusban és júliusban budapesti indulással is találsz még sok-sok szállodát. Ha jobban szeretsz válogatni, és még több ajánlatot szeretnél, ajánlom neked a bécsi indulást. A budapesti indulással szemben nagy előnye, hogy annyi éjszakás ajánlatot választhatsz, amennyit szeretnél. Nincs megkötés.

DomRepublic_Excellence_Punta_Cana_03

A legtöbben Punta Cana-ra utaznak, hiszen ez a legszebb része, a km hosszú Playa Bavaro strand. Ki ne sétálna szívesen a kellemesen puha homokban, majd ha elfáradt leheverdni egy gyönyörű pálmafa alá.Punta_Cana_web2

Arról nem beszélve, hogy ha az árat nézzük, szinte ugyanannyiba kerül egy hét Törökországban egy 5*-os hotelben, mint Dominikán júniusban. És Dominikán nincs akkora tömeg :) Szinte mindegyik hotel közvetlenül a parton van és egyik szebb mint a másik. Nagyon nehéz választani, úgy a legegyszerűbb, hogy kinek melyik tetszik. A színvonal hasonló, gyönyörű mind és a legtöbb szállodában van tengerre néző szoba. Mindeben all inclusive ellátás van. Gyermekkel is lehet utazni, van pár szálloda, ami csúszdával is rendelkezik. Ilyen a Memories Splash 4*,  a Sirenis hotel, és a Royalton. Vannak felnőtt hotelek is, amik 18 vagy 21 év feletti vendégeket fogad csak, ezáltal garantált a felhőtlen pihenés.

50778826

Ha nászutat tervezel, nyugodtan fordulj hozzánk, tudunk szervezni hivatalos és nem hivatalos esküvőt is a legtöbb hotelben. Ha már túl vagy rajta, nászutra is  tökéletes Dominika, hiszen itt csak egymással tudtok foglalkozni. Az összes 5*-os hotel jó választás erre a célra. És ott vannak még a RIU hotelek, ami egyet jelent a minőséggel.

secrets_royal_beach_all_inclusive_punta_cana_honeymoon

Összegezve miért érdemes nyáron Dominikára utazni:

  1. Szuper idő van, süt a nap és kellemes a víz
  2.  Budapesti indulással is foglalható
  3. Bécsből számtalan lehetőség, hotel van
  4. Kevesebb a túrista, mint télen
  5. Kedvezőbb az ára is

Ha bármi kérdés felmerülne, vagy segítséget szeretnél, nyugodtan írj nekünk az info@nazarutazas.hu email címre, és segítünk dönteni, hogy megtaláljuk együtt a legjobb ajánlatot.

Dominikai nyaralás, Dominikai pihenés

Kedvelt Dominikai hotelek:

Törökországi akciós hotelek 99.990 Ft/fő-től

Most 5 olyan szállodát szeretnék bemutatni, ami május 11-ig 99.990 Ft/fő-től foglalható. Ez illetékkel együtt 128.425 Ft/fő, ami tartalmaz minden költséget. Ne maradj le róla, foglald le most a nyári pihenést hihetetlenül kedvező áron. Akár 70-80000 Ft-ot is spórolhatsz fejenként. Az akciós árak a júniusi indulásokra érvényesek,

Az első az 5*-os White City Resort Alanyától kb. 20 km-re, Avsallar üdülőrészen található. A magyarok körében is igen népszerű hotel, évről évre többen keresik fel. Közvetlenül a homokos parton fekszik, de a vízben előfordulhatnak sziklák is. A napernyők és a napozóágyak ingyenesek a parton.18818132

A szálloda 205 szobával rendelkezik, melyek között vannak Standard és Családi szobák is. Igazi családbarát, hiszen a nyaralás alatt a gyerkőcök biztosan nem fognak unatkozni, erre garancia a miniclub. A felnőttek kikapcsolódását a Spa részleg, ahol fitness terem, só szoba, hammam fürdő és szauna valamint masszázs várja az odalátogatókat.

18825468

3 medencéje is van, a gyermekeknek pedig gyerekcsúszda is, de ha inkább a vízisportokat próbálnád ki, arra is van számos lehetőség. Több étterme közül választhatsz, hogy éppen mit szeretnél enni. Remek választás barátokkal és családdal egyaránt.

49960557

A következő hotel a Concordia Celes 5*-os hotel, mely Alanyától kb. 35 km-re található. Szintén közvetlenül a tengerparton található, és itt is ingyenesek a strandtörölközők és napernyők. Az all inclusive ellátás mellett biztosan mindenki megtalálja az ízlésére valót.

43893118

Külső medencéje mellett, belső medencével is rendelkezik, illetve 2 csúszdával is. A gyerekeket animációs program is várja, hogy ne unatkozzanak. Ha szeretnéd kipróbálni a törökfürdőt, arra is van lehetőség.  Összesen 364 szobája áll a vendégek rendelkezésére.

43893120

Az Aventura Park Hotel 5* 2007-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. A parttól csupán 200 m választja el. A strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe, míg a napozóágyak ingyenesen. 2 medencéje, és belső medencéje is van. A spa részleghez tartozik szauna, törökfürdő, térítés ellenében masszázs is és különféle kezelések.

13076735

A gyerekeket animáció várja, hogy a szülők is nyugodtan tudjanak kikapcsolódni. 240 szobája van, melyek között vannak kétlégterű családi szobák is.

47053759

Az 5*-os Insula Resort Hotel nem számít újnak, hiszen 1990 óta áll, és utoljára 2004-ben lett felújítva. Tökéletes választás barátokkal, de családdal is, mert mindenki megtalálja a kedvére való programot.

60719288

Közvetlenül a parton található, ahol ingyenesek a napernyők és a törölközők is. Ultra all inclusive ellátásával minden igényt kielégít. Van külső és belső medencéje is, és a gyerekek örömére több csúszda. Itt is lehetőséged van kipróbálni a törökfürdőt, és számos vízi sportot ha nem csak napozni szeretnél a nyaralás alatt.

61921389

Összesen 294 szobájával várja a vendégeit.

Az 5*-os Raymar Hotel 200 m-re fekszik a parttól, és letisztult stílusban épült. A 9 emeletes komplexum egyaránt várja a családokat és a baráti társaságokat egyaránt. Ultra all inclusive ellátást biztosít, és az ott tartózkodás alatt egy alkalommal ki lehet próbálni valamelyik a’la carte éttermét is. Hogy a gyermekek ne unatkozzanak, arról gondoskodik még a medencéken kívül 3 csúszda és animációs programok is. A felnőttek szórakozását segíti a törökfürdő, fitness és a többféle sport a parton vagy a vízben.

1432726499_1395156979_raymar-hotel-5-resort-side-turkey-building

266 szobával rendelkezik, amik között vannak kétlégterű családi szobák is.

Az alábbi oldalon tekinthetők meg az indulási időpontok és a választható szobatípusok is. Törökországi utazás, Törökországi nyaralás

  1. White City Resort 5*
  2.  Concordia Celes 5*
  3. Insula Resort 5*
  4.  Aventura Park Hotel 5*
  5. Raymar Hotel

Mexikói utazások, látnivalók 1.rész

Mexikó gyönyörű hely a Karib-térségben helyezkedik el. Az egyik kedvelt célpont a téli időszakban. Számtalan lehetőséged van, ha ide szeretnél utazni. Választhatsz egy hotelt, ahol nyaralsz és részt veszel néhány fakultatív programon. Választhatsz körutazást Budapestről magyar idegenvezetővel. Ha több mindent szeretnél, akkor nyugodtan válassz bécsi indulással német programot, sokkal több féle van. Lehet rövidebb, hosszabb vagy éppen kombinált.

sunset

Magyar irodáknak főként a karácsony és szilveszteri időszakban vannak útjaik, pár alkalommal, fix indulással. Ezek általában 10 éjszakásak szoktak lenni és all inclusive ellátással. Ezzel szemben, ha Bécsből indulsz, annyi éjszakát maradhatsz, amennyit szeretnél. Viszont ezeket érdemes minél hamarabb lefoglalni, mert október közepétől már korlátozottak a lehetőségek és nagyon fogynak a helyek is. A karácsony szilveszteri időszak árban is majdnem másfélszeres szokott lenni, épp ezért jobb, ha már nyáron döntesz és foglalsz. Hiszen nem lesz stressz, hogy lesz-e hely, és még spórolsz is.

Weihnachts-Urlaub-950x400

A két legfelkapottabb része Cancún és Playa del Carmen. A szervezett utak közül ami nyaralás, ide szól a legtöbb. Cancún a Riviera Maya központja és a maják szerint a nece kígyófészket jelent.

Igazi nyüzsgés jellemzi, ha pihenni szeretnél és a nyugalmat keresed, semmiképpen ne válaszd úti célodnak. Óriási szállodák és pezsgő élet, ez vár itt. Nem hiába nevezik a második Miaminak.  Kilométer hosszú homokos part, ahol a reggeli kávé után érdemes sétálni egyet, hogy garantáltan jól induljon a napod. Itt található a világ második legnagyobb korallzátonya ia, amit mindenképpen meg kell nézned, ha itt vagy.

Cancun-Overhead

Ezzel szemben Playa del Carmen délebbre található Cancúntól. Sokkal nyugisabb és a hotelek sem olyan óriásiak. Viszont a tenger színe egy cseppet halványabb, nem annyira átlátszó, mint Cancunban. A szórakozási lehetőség is kevesebb, de azért unatkozni így sem fogsz.

CARIBBEAN___MEXICO_MEXICO_CON_MEX__MEXICO_-_CARIBBEAN_COAST_PLAYA_DEL_CARMEN_RES_002648_

Mexikóban rengeteg Riu hotel van, amik különösen felkapottak, főleg a karácsonyi időszakban. Ha Mexikóba szeretnél utazni, nincs szükséged vízumra és kilépési illetéket sem kell fizetned. Az ottani emberek kedvesek, és örömmel segítenek neked.

Ha szívesen megismernéd a valódi Mexikót számos látványosság van, amit nem szabad kihagyni. Ott van például a Chicén Itza, aminek annyi lépcsője van, ahány nap egy évben. Útba kell ejtened Mexikóvárost, ami az ország fővárosa is. Tulum a Riviera Maya részen található, és közvetlenül a parton épült. Több templommal is büszkélkedhet, amiket érdemes megnézni.

tulum-beach-1

Mexikó rengeteg nemzeti parkkal büszkélkedhet, összesen több, mint 30-al. Ezek közül vannak nagyobbak és kisebbek is, de erről a későbbiekben lesz még szó. Remélem kedvet kaptál e csodás országhoz és  akár üdülés, akár körutazás formájában megismered még jobban. Oldalunkon számos lehetőséget találsz, böngéssz bátran.

Mexikói nyaralás, Mexikói utazás

Kedvelt szállodák:

RIU hotelek Dominikán: Riu Palace Punta Cana

A RIU hoteleket 1953-ban alapította egy spanyol család. Azóta több, mint 109 hotelük van szerte a világon és több, mint 17000 alkalmazott. Ezek közül a legkiemelkedőbb a Karib-térség, azon belül is Dominika.

punta-cana2-1920x1080

A kedvelt nyaralóparadicsomba, novembertől márciusig könnyen eljuthatunk Bécsből charterrel. Választhatunk 6 vagy 13 éjszakát. Az előző cikkben bemutattam a Riu Bambut, most a Palace Punta Cana hotelt szeretném közelebb hozni. Remélem tetszeni fog, és kipróbálod :)

jardin-garden_tcm55-55803 (1)

Az 5*-os hotel Punta Canan található, nem messze a Riu Palace Macao hoteltől. Közvetlenül a gyönyörű fehérhomokos Playa Arena Gordan. Körülbelül 40 percnyi transzferidőre van a reptértől. 24  órás all inclusive szolgáltatást nyújt, hogy mindig jól érezd magad. Ez azt is jelenti, hogy a medencénél is kérhetsz italt, vannak különféle snackek az étkezések között. A vacsorához a főétteremben nem lehet rövidnadrágban menni, elegáns öltözék az előírt.

A hotel területén ingyenes Wi-fi van :) 2 medencével és pezsgőfürdővel várja vendégeit. 6 étterem, amiben megkóstolhatod az olasz, japán vagy a brazil konyha remekeit.

Riu_Palace_Punta_Cana_Hotel_11

612 szobája van, amik között van standard vagy tengerre néző, de olyan is, amiben jakuzzi van. A szobában van széf, és van szobaszerviz is. Van még minibár, kávéfőző, vasaló, erkély vagy terasz is. A fürdőben hidromasszázs kád található, valamint hajszárítóval is fel van szerelve.

Ha sportolni szeretnél, mivel Riu hotelről van szó, rengeteg lehetőséged van. Különféle animációk, fitness terem, 4 teniszpálya. Ha szereted a vízi sportokat, itt azt is megtalálod.

riu-palace-punta-cana-011-1024

Ha csak eltöltenéd az estét, benézhetsz a közeli Riu Palace Macao casinójába is, ahol próbára teheted a szerencséd.

Casino-2

Ha családdal mennél, akkor is tökéletes választás, hiszen a Riu hotelek mindig gondolnak a gyerekekre, és maximálisan gyerek-barátak. Külön gyerekmedencével rendelkezik, gyerekanimáció és gyerekclub is várja a kicsiket.

A hölgyeknek nem maradhat ki a wellness részleg sem, ahol szauna és pezsgőfürdő található. Az Eternal Spa a hotelben található. Tökéletes összhang a testnek és a léleknek. Szolgáltatásai:

  • 3 masszázs szoba
  • szépség szalon
  • konditerem
  • szauna
  • gőzfürdő

A következő masszázsok közül választhatsz:

  • relaxációs
  • aromaterápiás
  • lávaköves
  • shiatsu
  • shirodara
  • deep tissue
  • lymphatik

További kezelések:

  • anti age
  • oxigén
  • anti cellulit
  • iszappakolás
  • fodrászat
  • manikűr, pedikűr

Ha a golf szerelmese vagy, akkor itt a helyed, hiszen több golf club is van Punta Cana-n. Ha még soha nem golfoztál, részt vehetsz kezdőtanfolyamon is. Ha már profi vagy akkor is találsz magadnak megfelelő helyet. Csak válaszd ki, melyik van legközelebb a hoteledhez, és élvezd a felhőtlen kikapcsolódást. Punta Cana-n van 3 golfclub is:

  • Punta Blanca Golf Club
  • White Sands Golf
  • Cocotal Golf Club

 

Dominikai nyaralás, Riu hotelek

Kedvelt Riu hotelek:

Riu hotelek Dominikán: Riu Bambu

Dominika, a Karib-térség gyöngyszeme. Minden évben egyre több ember érdeklődik iránta. Mivel Bécsből novembertől márciusig 6 és 13 éjszakás charterjáratok vannak, ez nagyban lefaragja a költségeket. Emellett a repülési idő is lerövidül, hiszen nem kell átszállni.

Dominica-660x330

A RIU hoteleket 1953-ban alapították Mallorcan a Riu család és a TUI tulajdonában van. Jelenleg több, mint 100 hotelük van 16 országban. A legfontosabb a Karib-térség, ezen belül az egyik Dominika.

A legkedveltebb része, amit a turisták szeretnek: Punta Cana. Az itt található hotelek:

  • Clubhotel Riu Bambu
  • Riu Naiboa
  • Riu Palace Macao
  • Riu Palace Punta Cana
  • Riu Palace Bavaro
  • Riu Repiblica

Ezek közül amit a legtöbben keresnek, az a Bambu és a Palaca Punta Cana.

02-700

palace-resorts-punta-cana-lodozo.com

Punta Cana igazi túrista paradicsom, a kristálytiszta kék víz, a csillogó fehér homok és a kókuszpálmák, garantált kikapcsolódást nyújtanak. A nyaralás minden percre emlék marad, hiszen ki ne szürcsölné szívesen a koktélját a napfényes parton vagy épp a medencénél?

A Riu Bambu 25 km-re épült a reptértől és a gyönyörű Arena Gorda Beachen fekszik. 24 órás all inclusive szolgáltatást nyújt vendégei számára. Kellemes pihenést garantál felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A medencék mellett van jakuzzi, szauna és spa részleg is, hogy teljes legyen a kikapcsolódás. Ha szereted a tengeri herkentyűket, akkor nem fogsz csalódni, de emellett van több tematikus étterme is, mint a mexikói vagy ázsiai. Ezekhez előfoglalás szükséges, hogy legyen helyünk.

740 szobával várja a vendégeket, amikben wifi is van térítés ellenében. Manapság egyre fontosabb igény van rá, hogy online legyünk mindenütt. Ha már eleget napoztunk a medencénél és kipróbáltuk az éttermeket, ideje sportolni egy kicsit. A Riu hotelek köztudottan sokféle lehetőséget kínálnak a mozgásra. Kipróbálhatod a teniszt, vízilabdát, röplabdát, de sznorkelnezni is tudsz. Esténként discoval és különféle animációs programokkal szórakoztat. A közelben másféle vízi sportokat is kipróbálhatsz még, valamint belekóstolhatsz a golfozás művészetébe is.

4f39ff25c038187e03c2a160d33bac4e

Ha kisgyermekkel utazol, nem kell félned hogy unatkozni fog. Ha nem fáradt ki a sokféle sportba, vagy a pancsolásba a külön gyermekmedencénél, akkor a gyerekclubban folytathatja a mókázást.

riuland-kids_tcm55-63526

Ha már nyaraltál Riu hotelben, akkor tudod hogy mit várhatsz tőle: felejthetetlen nyaralást. Ha még nem, próbáld ki bátran, nem fogod megbánni. Szó, ami szó, ha még nem jártál Dominikán idén itt a lehetőség. Októberben még van előfoglalási kedvezmény, érdemes kihasználni, hiszen akár 20%-ot is spórolhatsz. Novembertől indulnak a charterek is bécsből, kiemelt időszak a karácsony, szilveszter, amikor az árak akár másfélszeresek is lehetnek. Január közepétől ismét olcsóbbak. A Riu Bambu és a TUI garancia a tökéletes nyaralásra. Mi pedig megkeressük a legjobb árat neked. Dominikai nyaralás Riu hotelek

Kedvelt Riu hotelek:

Sunclub szállodák Tunézia

Tunézia az egyik olyan hely, mely mind kulturális mind történelmi szempontból nagyon érdekesnek és izgalmasnak mondható, ám ezt leszámítva is érdekes turisztikai célpont, hiszen pihenésre és kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmas az ország. Sokan úgy vélik, hogy gyerekkel talán nem annyira érdemes egy arab beállítottságú országba utazni, hiszen nekik ott nem terem semmi és nem is fogják jól érezni magukat. Ma erre szeretnék rácáfolni, hiszen kimondottan lettek olyan szállodák létrehozva az országban melyek nem csak, hogy gyerekbarátok, hanem animációs programokkal rendelkeznek akár több nyelven is, valamint az összes úgy lett kialakítva, hogy a kicsiktől a nagyokig mindenki teljesen jól érezze magát.

El Mouradi El Menzah 4*

A szálloda Hammamet városában található meg, egy nagyon kedvelt üdülőövezetben. A tengerparton helyezkedik el a szálloda, ám közvetlen partszaka nincs, de nem kell megijedni, hiszen csak egy út az, ami gátat emel közénk és a víz közé. A szálloda összesen 395 rendkívül jól felszerelt szobákkal rendelkezik, melyekben az alapszolgáltatásokkal mind-mind rendelkeznek. Az ellátás miatt nem kell aggódnunk, hiszen már az alapár is az All Inclusive ellátást tartalmazza, így az ott tartózkodásunk alatt reggeltől estig meg van oldva az étkezési problémánk. két féle típusú medence található a szálloda területén, az egyik édesvízzel, míg a másik tengervízzel van megtöltve, így kedveskedve azoknak is akik már valamilyen okból kifolyólag nem tudnának lemenni a partra. Animációs programok várják folyamatosan a gyerekeket, melyekben rengeteg élményt szerezhetnek.

El mMouradi Club Selima 3*

Ez a csodálatos szálloda közvetlenül helyezkedik el a finomhomokos parton, melynek köszönhetően nagyon kedvelt a turisták körében. Nem utazható egésze évben a szálloda, csak az igazán meleg időszakban, így májustól egészen novemberig látogathatunk el ide. Hatalmas elterülő komplexumról beszélhetünk, mely 54 kisebb-nagyobb épületegységekből tevődik össze. Minden szoba légkondicionáló berendezéssel van felszerelve, mely a nagy hőségben igen kedvező hatással bír. Az All Inclusive ellátásnak köszönhetően akár el sem kell hagynunk a szállodát, hiszen ilyen szempontból minden megtalálható, amire szükségünk van. A gyermekeknek külön animátori programok biztosítsák a szórakozási lehetőséget, melyeket csoportosan tehetnek meg, egy-egy program keretein belül.

El Mouradi Skanes 4*

Tunézia két ismert városa között található meg ez a szálloda, Sousse és Monastir öleli körbe. Szintén a homokos tengerparton helyezkedik el, és családok által nagyon kedvelt üdülőhely. Mindösszesen 505 szoba található meg a szállodakomplexumban, melyek mindegyike jól felszerelt és az elvárásoknak teljes mértékben megfelelő. Már az alapár tartalmazza az All Inclusive szolgáltatást, így rengeteg ízt és italt tudunk megkóstolni, úgy hogy el sem hagyjuk a szállodát. Mint már említettem nagyon kedvelt a családok köreiben, hiszen a tengerpartja lassan mélyül, valamint a gyerekeknek rengeteg élményt nyújtanak az animációs programok segítségével.

Tunézia utazás, Tunézia nyaralás

Kiemelt tunéziai szállodáink:

Antalya kedvelt csúszdás szállodái

Antalya Törökországban található és hatalmas kedveltségnek örvendő üdülőhely, mely a Török Riviérán helyezkedik el. Törökország önmagában is nagyon kellemes hely, ám jó tudni róla, hogy az egyik kedvelt utazó köre azok a családosok. Ezért is van az, hogy a szállodáikat ennek szellemében alakították ki és hozták létre. Fontos számukra, hogy az ide utazó családok a gyerekekkel együtt nagyon jól érezzék magukat és felejthetetlen élményekkel térjenek haza. Ezért rengeteg csúszdás szállodát építettek, melyek egész napos szórakozási lehetőségeket biztosítanak. Antalya is bővelkedik az ilyen és hasonló szállodákban, így egy párat be is mutatok Önöknek.

antalya1

Delphin Palace 5*:

Ez az a szálloda, mely több szempontból is családbarátnak mondható. Első körben azért, mert közel helyezkedik el a repülőtértől, mely rövid transzfert biztosít. Ez kisgyerekkel minden képen sokkal kényelmesebb mintha több órát venne ez igénybe. Antalya belvárosától is körülbelül 10 km-re helyezkedik el, így ha azt szeretnénk, jobban megismeri, nem kell sokat utazni miatta. A szálloda közvetlenül a tengerpart mellett helyezkedik el, mely aprókavicsos és homokos egyaránt. A szálloda idén ünnepli a tízedik születésnapját, mely nagyon szép eredmény, és ami alatt igen sok vendég fordult meg és tért is vissza. Kedveltségét köszönheti annak is, hogy saját aquaparkkal rendelkezik, hisz ezzel a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt kellemes időtöltést nyújtanak. Kimondottan a kisebbeknek lett kialakítva külön gyerekmedence és hozzá való csúszda is. A csúszdapark mellett akár teniszezhetünk, vagy strandröplabdázhatunk is. Esténként a szálloda animátorai kedves műsorokkal lepik meg a vendégeket. A szálloda színvonalát az, hogy ultra all inclusice ellátás van, talán még inkább emeli, hiszen a nap 24 órájában biztosítva van számunkra az étkezés és az italfogyasztás a helyi italokból.

antalya2

Royal Holiday Palace 5*:

Nagyon jól helyezkedik el mind a repülőtértől, mind a város központjához is, hiszen szinte a kettő között fekszik. A homokos tengerparton található közvetlenül. 2011-ben nyitotta meg a kapuit és az óta is nagy sikernek és hatalmas látogatottságnak örvend. Rengeteg szolgáltatással és élménnyel várja a kedves vendégeket. A családosok és az aktív pihenés szerelmesei biztos, hogy nagyon jól fogják magukat érezni, hiszen a szálloda saját aquaparkkal és luna parkkal rendelkezik. Akár egész nap lehet lógatni a lábunkat a medencében vagy csúszdázni, hiszen ezek a létesítmények egyszerűen vonzzák az embert. A csúszdapark létrehozásánál kimondottan oda figyeltek a kisebbekre is, így nekik gyerekmedencék lettek kialakítva. A medencék mellett, valamint a parton is, napernyők és napágyak találhatóak, melyekre törölközők vannak kikészítve. A medencék partjai mentén kisebb bárokat találhatunk, ahol bármilyen íncsiklandozó hűsítő italt ihatunk. Azok akiknek ez a fajta mozgás kevésnek minősül akár lemehetnek a fitneszterembe vagy kipróbálhatnak több féle aerobik órákat is.

antalya3

Delphin Diva Premiere 5*:

Elhelyezkedését tekintve közvetlenül a homokos tengerpart mellett fekszik, valamint közel van a főbb dolgokhoz, így nem kell hosszú transzferre számítanunk a repülőtértől. Ez a szálloda még igen fiatalnak számít, bár ez minőségben és szolgáltatásokban egyáltalán nem érezhető. Éttermei várja Önöket a hazai és a nemzetközi ízekkel egyaránt, valamint bárok is a házon belül és a medence partjai körül is. A szálloda épületén belül saját diszkóval rendelkezik, mely különféle bulikat tartogat az ott töltött idő alatt. Persze nem csak a nagyokra gondoltak mikor létrehozták ezt a szállodát, hanem a kicsikre is. Így lett a szállodának saját aquaparkja és luna parkja is. Ellátás szempontjából nagyon elegáns és színvonalas a szálloda, hiszen ultra all inclusive ellátással találkozhatunk. Ez annyit takar, hogy a nap 24 órájában lehetőségünk van fogyasztani valamint, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést és az italfogyasztást a helyi italokból.

antalya4

Ez a három szálloda, a maga módján talán tökéletesnek mondható, hiszen egyaránt gondolnak itt a kicsikre és a nagyokra is, hogy mindenki jól érezze magát. Antalya nyaralás | Antalya utazás

Kiemelt antalyai szállodáink:

Jamaicai utazások, információk Jamaicáról

Jamaica egy szigetország, mely a Nagy-Antillákhoz tartozik, a Karib-tengeren található. A sziget nevének jelentése nem más, mint „a források szigete”, melyet még az őslakók adtak neki. A sziget fővárosa Kingston, de számos nagyvárossal rendelkezik még.

Méretét tekintve a harmadik legnagyobb sziget a Karibi-szigetek közül. A sziget belsejét hegység uralja, míg a part mellett síkság húzódik. Ennek köszönhető az is, hogy a nagy városok, mind itt helyezkednek el. Főbb városai: Spanish Town, Mandeville, Montego Bay és Kingston. Igen sok patakkal és folyóval találkozhatunk, melyeknek a kiinduló pontjaik mind a hegyekből erednek és egészen a tengerpartokig folynak. Legmagasabb pontjuk a Blue Montain Peak, mely 2256 méter magas. Kiemelkedő folyóik a Black River és a Rio Minho.

jamaica blue lagoon

Trópusi égövű szigetországról beszélünk, mely igen forró és rengeteg csapadék fordul elő. Minél beljebb haladunk a szigeten a hegyek irányába, a hőmérséklet annál hűvösebb. Mondhatni, hogy egész évben egységes a hőmérséklet, nappal átlagosan 31 Celsius fok, míg éjszaka 21 Celsius fokra számíthatunk. A legtöbb csapadékkal rendelkező hónap a szeptember, de ettől függetlenül bármikor kialakulhatnak futó záporok és zivatarok.

jamaica beach

Az ország legalább 24%-át erdők borítják, mely több millió évek óta nyújt otthont különböző virágfajtáknak és majdnem ennyi csodálatos fafajtának is. Három nemzeti parkja van Jamaicának a Blue Mountains, mely a legmagasabb helyeket foglalják magába, valamint a Clydesdale Nemzeti Erdő, mely nem csak erdeit foglalja magába, hanem a pompás illatú kávéültetvényeket is. A harmadik nemzeti parkja a Hollywell Nemzeti Park, mely igen sokrétű madárvilággal rendelkezik.

A lakosság létszámát tekintve a népesség több mint fele keresztény vallású, de Jamaicából kiinduló eredeti vallásuk a rasztafarizmust is igen sokan tartják. Persze ezek mellett, megtalálható még a Jehova tanúi, a buddhizmus stb. is. A hivatalos nyelvük az angol, bár elég nehéz néha őket megérteni, mert igen nagy tájszólással valamint a saját kis afrikaiasított változatát beszélik. Az emberek kb. 90 százaléka színesbőrű, a többi 10 százalékban oszlik el a fehér, az indiai és a mulatt nép.

jamaica templom

272 km hosszú vasút hálózattal rendelkezik, ez ebből is adódik, hogy csak ilyen csekély a hossza, mert a busz a legkedveltebb és leginkább kihasznált tömegközlekedési eszköz. Közút hálózata kiépített. Két nemzetközi repülőtérrel és nyolc darab kikötővel rendelkezik. Látnivalót és érdekességeit tekintve igen változatos és különleges ország. Ha azt mondjuk, hogy Kék lagúna akkor, biztos mindenki a híres filmre gondol és azokat a képkockákat látja maga előtt, és valójában nem is jár messze az ember, hisz a Jamaicában található Kék lagúna az az a Kék lagúna. Csodálatos tengerparti látvány, ahol a búvárkodás szerelmesei teljesen kiélhetik magukat. Kingston a főváros, vagy más néven a reggae fővárosa néven is ismert. Turisták által igen kedvelt, hisz itt megtekinthetik azt a házat ahol Bob Marley valaha élt. Különleges látványt nyújt a Hope Gardens, melyet már sokszor kellett újjá varázsolni, hisz a hurrikánok rendszeresen hatalmas károkat tesznek benne, de még így is igen közkedvelt látnivaló.

Szigetországi mivoltából adódóan itt is nagyon kedveltek a tengeri halak és a tenger gyümölcsei is. Jamaicai specialitás az ackee és tőkehal, mely főtt ackee gyümölcsök szárított tőkehallal. Köretként a legtöbbször előforduló a rizs babbal, kókusztejben főzve. Ha ital, akkor rum, mindenhol megtalálható. Nem csak Bob Marleyről híres Jamaica, hanem a rumjáról is. Alkoholmentes üdítőiket tekintve viszont a ting ami igen közkedvelt, grépfuritból készült és hidegen fogyasztják. Jamaicai utak

Kiemelt Jamaicai hoteleink:

Utazási utalvány remek ajándék minden alkalomra

Így karácsony közeledtével szeretnénk segíteni Önöknek, hogy olyan ajándékot adjanak szeretteinek, melynek nem csak örülni fognak, hanem egy csodálatos élményt is kapnak vele együtt. Erre mi remek jó lehetőséggel tudunk szolgálni a különleges ajándékutalványainkkal. Akár egy rég áhított vágyat is teljesíthetünk, vagy csak szimplán meglephetjük szeretteinket. Persze nem csak az ünnepek ideje alatt lehet nálunk ezt az utalványt megvásárolni, hanem egész évben. Akár születésnapra, névnapra, de meglephetjük az ifjú párt is egy csodálatos utazási lehetőséggel, és ami még csak eszünkbe jut, hogy mire tudnánk ajándékozni azokra a lehetőségekre is ki tudjuk használni.

Nagyon jó, hogy nem nekünk el eldöntetnünk azt, hogy melyik útra is szeretnénk lefoglalni és mikor a megajándékozott személyek helyett, hisz mi csak megvásároljuk az utalványt olyan összeggel, amit előre kigondoltunk és a megajándékozottunk csak eljön és ő maga személyesen lefoglal mindent, amit és ahova csak szeretne. Így akár dupla örömöt is szerezhetünk, mert kap egy ajándék utalványt egy útra, melyet még ő is dönthet el hogy hova.

Az utalvány kinézetében is nagyon sokféle minta választható, így bármilyen eseményről legyen szó, vagy éppen ha konkrét desztinációra szeretnénk foglalni, mindenről tudunk kiállítani tökéletes kinézetű utalványt, mely gyönyörködteti a szemet. Budapest központi részén található az irodánk, ami szinte mindenkinek útba ejthető egy-egy utalvány megvásárlása során. Jöhetünk akár vonattal, busszal vagy villamossal és persze ne feledkezzünk meg az autóról sem, mellyel még gyorsabban ide érhetünk, és nincs más dolgunk, mint hogy érkezéstől számítva percek alatt a kezünkben tarthassuk a nem mindennapi ajándékunkat.

Hogy miért érdemes nálunk megvásárolni? Mert rengeteg utazási irodával vagyunk kapcsolatba és ez által szinte a világ majdnem minden részére tudunk utakra foglalni. Akár magyar akár német és osztrák utazási irodákkal is kapcsolatban állunk, amik még a repülő utat is jócskán megkönnyíthetik. Az utazási utalványt felhasználását tekintve nagyon sok féle dologra tudjuk felhasználni. Akár repülőjegyet foglalhatunk vele, biztosítás is köthető az utalvánnyal, valamint külföldi utazások egyaránt, síelésekre, vagy városlátogatásokra és különleges egzotikus utakra, melyekre Bécsből tudunk indulni.

Maldív- szigetek vizi bungaloó és padló

Felhasználási idejét tekintve vásárlástól számított egy éven belül használhatjuk fel, és az összeget ami az utalványon van akár több részletben is felhasználhatjuk azon az éven belül. Mivel nem névre szól az utalvány, így akár családon belül, vagy a baráti körünkből bárki felhasználhatja. Akár több utalvány is összevonható. Ha olyan személynek ajándékozunk, akik nem a környéken laknak és nem tudnak irodánkba bejönni, ők se ijedjenek meg, mert bármikor írhatnak nekünk email-t és mindenben segítenünk a hét minden napján.

Az utalványt személyesen tudjuk megvenni az irodában, vagy akár interneten keresztül egyaránt. Több féle módon is ki tudjuk fizetni az egyik, hogy személyesen mikor megvásároljuk az ajándék utalványt, vagy banki átutalással és esetleg bankszámlára való befizetéssel is teljesíthetjük a fizetést.

Két féle módon kaphatja meg az utalványt, az egyik személyesen az irodánkban a másik pedig, postán elküldjük, amint beér a pénz a számlánkra. Utazási utalvány