Dominikai nyaralás nyáron

A napfényes, finomhomokos Dominikát nem kell bemutatnom. Rengetegen szeretik és keresik fel a téli időszakban. Ezt megkönnyíti, hogy novembertől bécsből charter közlekedik. Viszont kevesen tudják, hogy a júniusi hónap is tökéletes időpont még, és árban is kedvező.punta-cana2-1920x1080

A víz csillogóan kék, a finom homokban lépkedni pedig leírhatatlan. Te már átélted? Ha nem, akkor mire ezt elolvasod biztosan szeretnéd :) Júniusban és júliusban budapesti indulással is találsz még sok-sok szállodát. Ha jobban szeretsz válogatni, és még több ajánlatot szeretnél, ajánlom neked a bécsi indulást. A budapesti indulással szemben nagy előnye, hogy annyi éjszakás ajánlatot választhatsz, amennyit szeretnél. Nincs megkötés.

DomRepublic_Excellence_Punta_Cana_03

A legtöbben Punta Cana-ra utaznak, hiszen ez a legszebb része, a km hosszú Playa Bavaro strand. Ki ne sétálna szívesen a kellemesen puha homokban, majd ha elfáradt leheverdni egy gyönyörű pálmafa alá.Punta_Cana_web2

Arról nem beszélve, hogy ha az árat nézzük, szinte ugyanannyiba kerül egy hét Törökországban egy 5*-os hotelben, mint Dominikán júniusban. És Dominikán nincs akkora tömeg :) Szinte mindegyik hotel közvetlenül a parton van és egyik szebb mint a másik. Nagyon nehéz választani, úgy a legegyszerűbb, hogy kinek melyik tetszik. A színvonal hasonló, gyönyörű mind és a legtöbb szállodában van tengerre néző szoba. Mindeben all inclusive ellátás van. Gyermekkel is lehet utazni, van pár szálloda, ami csúszdával is rendelkezik. Ilyen a Memories Splash 4*,  a Sirenis hotel, és a Royalton. Vannak felnőtt hotelek is, amik 18 vagy 21 év feletti vendégeket fogad csak, ezáltal garantált a felhőtlen pihenés.

50778826

Ha nászutat tervezel, nyugodtan fordulj hozzánk, tudunk szervezni hivatalos és nem hivatalos esküvőt is a legtöbb hotelben. Ha már túl vagy rajta, nászutra is  tökéletes Dominika, hiszen itt csak egymással tudtok foglalkozni. Az összes 5*-os hotel jó választás erre a célra. És ott vannak még a RIU hotelek, ami egyet jelent a minőséggel.

secrets_royal_beach_all_inclusive_punta_cana_honeymoon

Összegezve miért érdemes nyáron Dominikára utazni:

  1. Szuper idő van, süt a nap és kellemes a víz
  2.  Budapesti indulással is foglalható
  3. Bécsből számtalan lehetőség, hotel van
  4. Kevesebb a túrista, mint télen
  5. Kedvezőbb az ára is

Ha bármi kérdés felmerülne, vagy segítséget szeretnél, nyugodtan írj nekünk az info@nazarutazas.hu email címre, és segítünk dönteni, hogy megtaláljuk együtt a legjobb ajánlatot.

Dominikai nyaralás, Dominikai pihenés

Kedvelt Dominikai hotelek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük