Dominika csúszdás szállodái

A Karib-tengeri térség ma igen kedvelt az utazók körében, hiszen a hideg télből a csodálatos nyárba tudnak utazni. Pálmafák, fehér homok és rengeteg kedves ember várja az oda látogatókat. A családok körében Dominikai Köztársaság az egyik legnépszerűbb hely, melyre már az ott lévő szállodák is felkapták a fejüket, így már ott is szép számmal találkozhatunk csúszdás szállodákkal. Nem csak gyerekként, de felnőttként is igen jó kikapcsolódás, hiszen részben az adrenalin löket, ami egy hatalmas töltetet ad részben, a szórakozási lehetőség is rengeteg élményt nyújt. Ismerkedjünk meg néhány dominikai szállodával, melyek a csúszdák mellett azért rengeteg más élményt is nyújtanak.

1

Memories Splash 5*:

0-Memories Splash3

Elhelyezkedését tekintve hosszan nyúlik el a fehérhomokos tengerparton, a Bavaro beachen, mely nagyon kedvelt a turisták körében. A Punta Cana-i repülőtértől mindösszesen 20 percnyi távolságra van transzferrel. Rengeteg szobával rendelkezik, melyek között megtalálható a junior suite szobák is. Ma már nagyon fontos szempont az internet, de ezzel sincs probléma, hiszen a szálloda egész területén lehet használni ráadásul térítésmentesen. Több étterem közül választhatjuk ki számunkra, hogy melyik a szimpatikus és hogy mit is szeretnénk enni. Válogathatunk a helyi ízek, vagy akár az olasz, mexikói és egyéb tematikus éttermek között. Felnőtteknek jó kikapcsolódási lehet, a renget bár, ahol kellemes estéket tölthetnek el. De mivel ez egy család barát szálloda, így nem szabad megfeledkeznünk a gyerekeknek szóló lehetőségekről sem. Kimondottan számukra van fagylalt bár is, ahol finomabbnál finomabb ízekkel találkozhatnak. Három medence áll a vendégek rendelkezésére, melyeknél csúszdák is találhatóak. A csúszdás medencében 4 különböző hosszúságú és lejtésű csúszda található. Napközben a gyerekeknek animációs programlehetőséget biztosítanak, míg este a felnőttek találhatják meg a kedvelt szórakozási lehetőségeit. Számos sportolási lehetőségre is mód van, akár együtt a családdal, akár egyedül miközben új barátokra tehetünk szert.

waterpark

Royalton Punta Cana Resort és Casino 5*:

slide-48

A szálloda egy olyan strandon helyezkedik el, ahol az ember hirtelen nem tudja, hogy ébren van vagy álmodik, hiszen annyira lélegzetelállító látványt nyújt. Családoknak nagyon ideális a szálloda, de ha csak a párunkkal szeretnénk ide elutazni ennek sincsen semmi akadálya, hiszen van a szállodának olyan része, ahol gyermekek nem tartózkodhatnak. Aquapark kihasználására is van lehetőség a nem messze lévő Memories Splash Punta Cana szállodában, amit a gyerekek nagyon szoktak élvezni. De itt sem kell aggódni azon, hogy esetleg nincs elég program és unatkozni fogunk, hiszen három medence várja a vendégeket. Hét csúszda várja itt is azért a vendégeket, a hagyományos megszokottól egészen az adrenalin szerelmeseinek valók is megtalálhatóak. Nagyon kedvelt az úszógumis csúszda, hiszen ezen az egész család egyszerre csúszhat le versenyezve egymással. A medence mellett persze az animációs programok is rengeteg lehetőséget nyújtanak, valamint a felnőtteknek a kaszinó és jó kikapcsolódási lehetőség lehet.

slide-23

Sirenis Cocotal Beach Resort és Spa 4*:

sirenis-cocotal_aerial-view

A csodálatos finomhomokos tengerparton helyezkedik el, nem messze a Punta Cana-i repülőtértől. Van egy fő étterme, mely mellett akár másik hat éttermet is kipróbálhatunk, amik természetesen mind a’la carte étkeztetéssel vannak ellátva. Rengeteg üzlet és bár várja a vendégeket, hogy még jobb kikapcsolódási lehetőséget kínáljon a szálloda. Természetesen gyerekkel fontos szempont, hogy 2 medence is van melyekhez poolbar is tartozik. Mind e mellett a Sirenis vízi park nyújtja a legnagyobb szórakozást valamint az esténként megrendezendő discó is rengeteg élménnyel látja el az embert. A csúszdapark hét különböző csúszdával rendelkezik, melyek között vannak nyitottak és telik, gyors lesiklásúak és az izgalmas hagyma, vagy ufó csúszda, mely a tölcséres szerkezetével varázsol izgalmas hangulatot. A kisebbekre is gondoltak, hiszen a gyerekmedencében egy igazi játszó palota található több kisebb csúszdával, mászó felülettel és új barátokkal.

Sirenis-Cocotal-Beach-AquaGames-001

Kiemelt szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük