Delfinekkel úszás Máltán

Máltán egy igazán egyedülálló lehetőséget nyújt a Mediterrán Marine park, mely a kicsiktől egészen a nagyokig, mindenkinek remek jó élményeket takar. Itt találkozhatunk delfinekkel, oroszlánfókákkal, papagájokkal és még sok másik állattal is. Egy-egy bemutató során azt is megtanulhatjuk, hogyan kell a delfineket és az oroszlánfókákat betanítani és, hogy ezeket a módszereket mi otthon, hogyan is tudnánk alkalmazni a saját kis háziállatunkon.

1_original

A parknak sikerült elérnie azt, hogy remek módon kapcsolta össze a szórakozást a tanulással, így lehetőség nyílik, a vendégek számára betekintést nyerni a víz alatti állatok életébe. Minden bizonnyal a palackorrú delfinek az egyik legkedveltebb állat a parkban, hiszen megismerhetjük kiváló ügyességüket, hatalmas intelligenciájukat és a szórakoztató humorérzéküket is. A delfinek mellett nem szabad elfeledkezni az oroszlánfókákról sem, melyek bizonyítják számunkra hatalmas erejüket, rendkívüli humorukat, az állatgondozók segítségével.

3389907750_61591ed6a9

A show végén lehetőségünk nyílik kérdéseket feltenni az állatok etetéséről, gondozásukról, vagy éppen amire csak kíváncsiak vagyunk, melyeket a gondozók a legjobb tudásuk szerint meg is válaszolnak nekünk. Ez a park nem csak egy szórakozási lehetőség, hanem tanulás is egyben minden korosztály számára, hiszen megismerhetjük az állatok szokásait, reakcióit, valamint közelebb kerülhetünk ezekhez az állatokhoz.

delfin

A rengeteg lehetőséget rejt a park, ebből a legélvezetesebb, mely talán mindenkinek az álma, az nem más, mint a delfinekkel való úszás. Ez egy olyan lehetőség, mely mindenkinek ad egy esélyt arra, hogy közelebbről megismerkedjünk a delfinekkel, megszokjuk és megtapasztaljuk az érintésüket. Ez egy olyan speciális lehetőség melynek a kapui nyitva állnak mind a gyerekek és a felnőttek előtt is. Mialatt úszkálunk a delfinekkel az is előfordulhat, hogy más kívülálló emberek nézik végig, azt, hogy mennyire élvezzük is mi ezt a csodálatos lehetőség és ők így nyernek bátorságot arra, hogy kipróbálják, és ne szalasszák el maguktól ezt a lehetőséget. Akár készíthetünk magunknak is képeket erről a programról, de lehetőség van arra is, hogy a gondozók csináljanak rólunk profi képeket, persze ennek plusz költsége lehet. Maga a program 30 percig tart, mely magába foglal egy gyors oktatást, és az profi oktatók segítségét. Biztosítsák számunkra a mentőmellény használatát, viszont elvárják tőlünk, hogy jól ússzunk és legyen nálunk saját törülköző és fürdőruha is.

dsc6225

Több féle showval kedveskednek nekünk a park dolgozói, melyek mind-mind egy külön állat ügyességét és okosságát mutatja be. Így hát nincs már dolgunk, mint hátradőlni és élvezni a programot. A delfinshow nagyon izgalmas, hiszen meglátjuk mennyi mindenre képesek a delfinek, valamint, hogy valójában is mennyire intelligensek.

fóka-430x288

Az oroszlánfókák nagy sikernek örvendenek, hiszen az emberek talán nem is gondolják, hogy milyen okos állatokról van, akik könnyen taníthatók. A show maga nagyon humoros, melynek minden percét élvezni fogjuk. Ha szerencsék van akkor még egy puszit is kaphatunk a fókától. Ezeket az állatok mind szakképzett oktatók tanítják be és tartják is velük a műsorokat. A parkban vannak még trópusi madarak, valamint hüllőház is melyek egytől egyig érdekes látványt nyújtanak nekünk. Málta utak

Kiemelt máltai szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük