Antalya kedvelt csúszdás szállodái

Antalya Törökországban található és hatalmas kedveltségnek örvendő üdülőhely, mely a Török Riviérán helyezkedik el. Törökország önmagában is nagyon kellemes hely, ám jó tudni róla, hogy az egyik kedvelt utazó köre azok a családosok. Ezért is van az, hogy a szállodáikat ennek szellemében alakították ki és hozták létre. Fontos számukra, hogy az ide utazó családok a gyerekekkel együtt nagyon jól érezzék magukat és felejthetetlen élményekkel térjenek haza. Ezért rengeteg csúszdás szállodát építettek, melyek egész napos szórakozási lehetőségeket biztosítanak. Antalya is bővelkedik az ilyen és hasonló szállodákban, így egy párat be is mutatok Önöknek.

antalya1

Delphin Palace 5*:

Ez az a szálloda, mely több szempontból is családbarátnak mondható. Első körben azért, mert közel helyezkedik el a repülőtértől, mely rövid transzfert biztosít. Ez kisgyerekkel minden képen sokkal kényelmesebb mintha több órát venne ez igénybe. Antalya belvárosától is körülbelül 10 km-re helyezkedik el, így ha azt szeretnénk, jobban megismeri, nem kell sokat utazni miatta. A szálloda közvetlenül a tengerpart mellett helyezkedik el, mely aprókavicsos és homokos egyaránt. A szálloda idén ünnepli a tízedik születésnapját, mely nagyon szép eredmény, és ami alatt igen sok vendég fordult meg és tért is vissza. Kedveltségét köszönheti annak is, hogy saját aquaparkkal rendelkezik, hisz ezzel a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt kellemes időtöltést nyújtanak. Kimondottan a kisebbeknek lett kialakítva külön gyerekmedence és hozzá való csúszda is. A csúszdapark mellett akár teniszezhetünk, vagy strandröplabdázhatunk is. Esténként a szálloda animátorai kedves műsorokkal lepik meg a vendégeket. A szálloda színvonalát az, hogy ultra all inclusice ellátás van, talán még inkább emeli, hiszen a nap 24 órájában biztosítva van számunkra az étkezés és az italfogyasztás a helyi italokból.

antalya2

Royal Holiday Palace 5*:

Nagyon jól helyezkedik el mind a repülőtértől, mind a város központjához is, hiszen szinte a kettő között fekszik. A homokos tengerparton található közvetlenül. 2011-ben nyitotta meg a kapuit és az óta is nagy sikernek és hatalmas látogatottságnak örvend. Rengeteg szolgáltatással és élménnyel várja a kedves vendégeket. A családosok és az aktív pihenés szerelmesei biztos, hogy nagyon jól fogják magukat érezni, hiszen a szálloda saját aquaparkkal és luna parkkal rendelkezik. Akár egész nap lehet lógatni a lábunkat a medencében vagy csúszdázni, hiszen ezek a létesítmények egyszerűen vonzzák az embert. A csúszdapark létrehozásánál kimondottan oda figyeltek a kisebbekre is, így nekik gyerekmedencék lettek kialakítva. A medencék mellett, valamint a parton is, napernyők és napágyak találhatóak, melyekre törölközők vannak kikészítve. A medencék partjai mentén kisebb bárokat találhatunk, ahol bármilyen íncsiklandozó hűsítő italt ihatunk. Azok akiknek ez a fajta mozgás kevésnek minősül akár lemehetnek a fitneszterembe vagy kipróbálhatnak több féle aerobik órákat is.

antalya3

Delphin Diva Premiere 5*:

Elhelyezkedését tekintve közvetlenül a homokos tengerpart mellett fekszik, valamint közel van a főbb dolgokhoz, így nem kell hosszú transzferre számítanunk a repülőtértől. Ez a szálloda még igen fiatalnak számít, bár ez minőségben és szolgáltatásokban egyáltalán nem érezhető. Éttermei várja Önöket a hazai és a nemzetközi ízekkel egyaránt, valamint bárok is a házon belül és a medence partjai körül is. A szálloda épületén belül saját diszkóval rendelkezik, mely különféle bulikat tartogat az ott töltött idő alatt. Persze nem csak a nagyokra gondoltak mikor létrehozták ezt a szállodát, hanem a kicsikre is. Így lett a szállodának saját aquaparkja és luna parkja is. Ellátás szempontjából nagyon elegáns és színvonalas a szálloda, hiszen ultra all inclusive ellátással találkozhatunk. Ez annyit takar, hogy a nap 24 órájában lehetőségünk van fogyasztani valamint, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést és az italfogyasztást a helyi italokból.

antalya4

Ez a három szálloda, a maga módján talán tökéletesnek mondható, hiszen egyaránt gondolnak itt a kicsikre és a nagyokra is, hogy mindenki jól érezze magát. Antalya nyaralás | Antalya utazás

Kiemelt antalyai szállodáink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük